Mamma och pappa ♥

När du är ute och festar, lovar jag att dina föräldrar alltid är oroliga för dig. När du åker buss hem kanske bara en kort väg, tänker dina föräldrar på dig och undrar om du kom hem väl. Tänk på hur mycket dina föräldrar offrar för dig? Och att du kanske är snobbig och uppkäftig mot dom. Ta vara på dom, för tro mig dom kommer alltid finnas där när du behöver dom. Dom älskar dig mer än allt annat även om du kanske inte tror det. Familjen gör dig stark när du inte tänker på det. Du är naturlig när du är hemma, det är där du är uppväxt och där du hör hemma. Man kan säga att man hatar sin mamma eller pappa, men om du söker riktigt djupt.. Skulle du hellre vilja ha nån annan mamma eller pappa? Oftast inte, förutom dom som har det riktigt illa.. Men om du bara bråkar med dina föräldrar och säger fula saker eller att du hatar dom.. Tänk efter, menar du det verkligen?
Om jag ska vara ärlig, tycker jag det är dålig respekt att säga så om sina föräldrar. Som har gjort dig till den du är. För mig finns det inte! Visst, jag kan tycka att mina föräldrar tjatar och hänger efter en. Men jag är ändå deras dotter? Jag är deras kött och blod! Klart dom måste få säga till mig ibland, det är naturligt.
Hädanefter, tänk efter riktigt noga. Dom är viktiga för dig. Och snart kanske du sitter där i deras knä och gråter och vill ha deras hjälp. Eller snart så kanske dom inte finns längre, och du har inte fått upplevt det du vill med dina föräldrar. Dom som har skapat dig!


Naaajs

Me Laaaajk :D Det är sooool! Det är varmt som vad och jag sitter i shorts och linne. Igår sov jag hos Fanny. Vi var ute till ca 12 på kvällen .. Trött och kallt.. Men kul hade vi :) Vi var med Andreas , Johan , Robin , lite med Empa , Danyel och alex :) ;D

Jaa.. Tror ag ska åka till Anderas , Johan och Robin nu :) Men vi får se

Puss <3


Turkey

Fanni ska med mig till Vackraste Turkiet ;) Fy fan vad vi kommer ha kul! :D <333


Cleopatrs beach! :D

Jaa.. Men nu ska jag duscha och raka benen ;) Har träning om.. EN OCH EN HALV TIMME :O hahaha måste dra!


Just nu

Hjärtat pultar för dig

Jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Jag ber till en gud jag inte ens tror på att du och jag ska vara , kanske inte föralltid , men en lång tid. Du tar mig upp på fötterna igen..
Jag vill ha dig som jag vaknar upp bredvid. Saker kommer emellan. Men jag vill kyssa dig på munnen och ge dig min kärlek. Men mitt huvud snurrar, och jag förstår inte vad det är du vill få fram..? Du börjar lyssna mer och mer på vad andra idioter säger. Jag kanske bara är förblindad.. Allt kanske var ett skämt. Eller så är dina ord riktiga för mig.

Till Dig som jag älskar ! Mer än jag någonsin gjort.. <3

Förstår mig inte på dig? Låtar hit låtar dit.. Jag förstår inte heller vad det är du vill få fram. Du skriver skumma grejer.. Som får mig att rysa. Men en namn skriker i mitt huvud. Killen som jag älskar! Men du bara tränger dig på.. Du skickar vackra saker. Men jag går inte på dina knep och trix. Men du gör så jag får skuld känslor. Hur kan en player som dig påverka mig så mycket. Jag vet att jag älskar en annan, och det är det som betyder nåt. För mig är du inget.. bara en gnista i glöden av tårar. Du är anledningen till att jag gråter..






Ute


Jag just nu. Asså sorry för dåliga bilder all the time. Men jag vill har inte usb sladd till min mobil. så kan inte föra över bilder :@ Blir så arg, för jag har typ värdens fiiinaste bild vid vattnet och grejjs.. Men men, får väl önska mig en i födelse dag present xD
Jag har varit med Fanni idag efter skolan. I skolan hade jag No/So prov.. inte så bra :s :p

Men nu ska jag dunka musik puss <3


Fanni Älskling Burnert

Du betyder bajs mycket för mig Äver fast jag kan bli irriterad på dig, och vet att du kan bli förbannad och inte förstå dig på mig. Men.. Dina tårar är mina tårar. När du gråter får jag tåren i ögat. Du är min bästa vän, min själsfränder. Finns alltid här för dig. Du måste lära dig att lita på mig. Vi kanske tror vi vet allt om varandra, men vi lär oss nya saker varje dag. Dom sakerna bygger upp våran vänskap..

ÄLSKAR DIG!


Jobba?

Jag har "jobbat" hela dagen. Det är Opration dagsverket i skolan just idag :) Det innebär att alla i vår skola ska jobba för att få pengar som sjänks till, framförallt kvinnorna i Sudan. Dom får ingen utbilning. För de blir bortgifta och gravida innan deras utbilning är färdig. Då får dom inte fotsätta skolan ..
Synd för dom.. ? haha nej skojja. Men men.. Då har jag varit på min pappas jobb nästan hela dagen. Innan gick jag runt med bössa med Jonte, Totti och Fille. Haha, dom är fett sköna :) Men jag ska få 300 :- av min pappa :D Känns som man tar hundra själv (a) får liiiite dåligt samvete. Men ska nog ta hundra själv. För jag fick 100 :- extra bara för jag stannade och gjorde honom sällskap :D haha.

Vet, min pappa är skumm.. Men älskar honom äääändåå :D

Men ska nog kanske kanske träffa Fanni snart. Puss <3

Nuu

Är jag trött! Vill bara sova.. Kommer inte åka till vallen idag. Har precis gjort nudlar xD har inte käkat på hela dagen. Min mamma ringde och frågade vad jaghade ätit. Så hon ba: men du måste äta lalala ;)




Gulligt värre ;)

Skön låt

Varför?

Varför , varför och varför? Vaknade jag klockan 1? Jag har slarvat bort heeeeela dagen. Jag skulle gått ut och gått/joggat. Sen skulle jag tagit det soft, och sen träffa Fanni på vallen.. (!) Men nej nej nej! Jag måste käka direkt.. Hinner inte göra någonting.. Sen ska jag träffa Fanni en timme efter !!! Fitta också.. Orkar absolut ikke! Vill bara lägga mig i sängen och kolla på film! Funderar .. på om jag ska ringa till Fanni.. Och säga att vi får ses en annan dag. För jag är såå sjuuukt trött :/

vi får se helt enkelt :) <3

:/

Fanni sover och jag snackar i tele med **** :D haha.. Sköna vi är asså ;) <3 puss

Världens skönaste låt

Tack älskling.. Älskar den här låten! :o


Fuck

Orkar inte ha en oro i magen heela tiden. Vill snacka med dig, träffa dig och vara med dig. Men allting blir fel! Vad har hänt egetligen?
Hoppas allting blir som vanligt. Det är dig jag vill ha, och det är dig jag älskar :)

Igår :)

Haha jag och Fanni hade kul som fan ju :) Igår träffade vi många vänner, och hade kul som fan i Alby och badade! :D Fanni var liiiite för mycket badkruka, så vi var "tvugna" att bära upp henne och slänga i henne i vattnet. Jag, Kembel, Anton och Adam.. Världens bästa team fan ;)
nää.. men sen va vi där till klockan 8. Sen åkte vi hem och käka.
Efter var vi ute på min studsmatta heeela kvällen ;) Vi sov till och med där. Vi snackade i tele väldigt länge :) Eller först vare jag som gjorde det.. (A) sen, fick vi energi kick ;) SKALLEPER kallade hon mig resten av kvällen, för jag råkade skalla henne :p

jaja, nog om det :) Idag, var vi på vallen typ heela dagen :) vackert väder. Hade gärna badat.. men men..

Här kmr två bilder på mig, som fanni tog :)


Igår påväg hem :)


haha, fanni sötnos gjorde en krans till mig :) cuuutie ;)

Lite grejjs om mig

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 2, en av dom just nu 
Vad tycker du om kärlek? Självklart, om den är äkta ;)
När kramade du någon sist? 5 minuter sen :s
Saknar du någon speciell person? aa.. :/
Har du svårt för att bli kär? nja.. riktig kär är svårt. jag kan bli kär i utséendet, men inte resten. det kräver tid
Är du singel? ja, på sätt och vis
När fick du senast en komplimang? Några minuter sen (a)  

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: nää, bara svimmat
Hånglat med nån riktigt ful: bara pussat
Hånglat med fler än 50 pers: nope
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? haha , nej är inte sån ;)
Gjort något riktigt dumt? kan man säger ;)
Gjort något du verkligen ångrar? absolut
Åkt ambulans? nepp, är inget jag skulle vilja
Gjort nåt olagligt? på sätt och vis
Fått din mamma att gråta? nää
Slagit ner någon? Nej
Skämts över dina föräldrar? är nog inte den ända
Sagt jag älskar dig och menat det? mm :)
Tar du droger? nej
Dricker du? nej
Vilka kläder sover du i? trosor, t-shirt
Vad hatar du verkligen? folk som ljuger, och snackar fittskit
Är du ensam nu? nope, mamma pappa bror evve
Vill du gifta dig? yesbos
Vill du ha barn? jupp, man kan hoppas ;)

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Jag tror jag :s ..
Såg dig gråta? linda
Fick dig att gråta? Pontus , av goda själ
Du delade en dricka med? Fanni tror jag :)
Du gick på bio med? hmm .. kommer inte ihåg (a)
Skällde på dig? andreas
Sa någonting till dig och vad var det? Bror; Tjena syster

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU..

Gråtit? aa
Kramat någon? japp
Pussat någon? jupp
Köpt någonting? mm :D
Sjungit? hej jag heter Linn Nordgren ;)
Saknat någon? varje gång jag inte är med honom


Fråga:

moa om Yesss Baby:
jag har en fråga asså du hette ju Linn Norrmen förrut vrf heter du Linn Nordgren nu? bytte du ditt efternamn eller ? <3

Svar: Jo det är såhär. Jag är döpt och heter Linn Nordgren. Men min morfar är död. Och han hette Norrmén i efternamn. Därför ville jag byta namn till Norrmén. Men , jag fick aldrig tid att göra det.. Men jag skrev på alla papper och sånt att jag hetter Norrmén, och hette det på facebook. Sen fick jag reda på hur mycket det kostade att byta efternamn. Så nu heter jag nordgren igen ;)
Gullig fråga, puss <3


Yesss Baby

Vackert väder, Shortsen på, T-shirt på, Väskan packad med; BIKINI , handduk och coca coooooolaaa :D

Ska till Alby efter skolan. Och jag sluta 11:15 ;) Älskar seriöst fredagar, finns inge bättre :D


Just nu

Lust?

Nope.. Har ingen lust att blogga.. Vill bara lägga mig i solen och schteeka! men jag ska ju till skolan :/ Här kommer outfit


Dålig bild.. men har linne och en snygg tunn T-shirt över det. och jeans shorts + leggins :)

Puss <3

Trött

Jag har varit på världens bästa humör heeela dagen! Sen slutade jag skolan och satt i solen lite med Linda, Jige och Linus. Precis utanför våran skola. Vi bara satt och snackade :) Sen kom älskling. Och lite sånt. Efter det träffade jag Fanni , Emil och Kembel. Vi drog till stan :)
Jag köpte nada, men jag fyller ju år snart :) så det är bara vääänta :D

Men men.. Nu ska jag nog upp och duscha! Nice .. Hatade mitt hår idag :/ haha.


Just nu.. Mina ögon håller på att falla ihop xD

Hm

Jag funderar på att göra en sommar design ;) har inte brytt mig om sånt.. Men kollar lite på bloggen.. Och nu har det varit vinter och mörkt, och år 2009 sög min ***** ! Men nu är det sommar och jag är käääär ;) :D Så jaa, det blir nog nyyy design ;) :D

Puss på er ;)

Hoppas!

På att det ska bli lika fint väder som igår!! :D För idag efter skolan ska jag och Fanniiii dra till ängen igen, sen har jag träning -.- :)

Puss <3


cp bild, men outfit just nu


:)

Sommardagarna

Ja, dom börjar närma sig! När det är sol varje dag och man kan vara med polare utan att bry sig sepciellt mycket om nåt. Sommaren är den bästa årstiden som finns! Älskar den!




Jag just nu :) Det är inte så mycket sol kvar, men det är ändå varmt ute :D

Idag var jag i skolan, en ganska skön och slapp dag. Men sen Träffade jag Fanni Sis<3 Och drog till ängen vid centrum. Fan vad nice det vaar! Me laaaajk :D saknar bara min älskling som gärna hade fått vara där, me det kommer ;)
nu ska jag njuta, puss <3

sommar..!?

Jaa.. Äntligen säger jag bara! Fuck vad nice! Jag ligger på min gräsmatta i bikini och shorts :D Finns det nåt härligare eller? Asså jag har längtat så efter det här.. Och nu är sommar här!? Känns som jag kommit till himmlen :D Musiken är på också.. Det ända som saknas nu, är sötaste killen, och studsmattan :D
Men det kommer vettu ;)

Nu ska jag kanske byta dator.. För man kan inte fota med den här, och har fortfarande ingen sladd till mobilen -.- Suck.. Men bilder kommer hoppas jag :D

Puss så länge :D <3


PANIK!

Asså.. jag vet inte själv om jag sjunger bra eller inte.. Men jag hör det ofta. Och jag tror att jag ska sjunga på skolavslutningen. Men ingen låt passar bra till mig.. :/
Tror jag kommer skiiita i det.. Jag sjunger säkert ändå inge bra, hahah! nej, men vi får se.. Nån som har nåt förslag? Snälla, tipsa mig! Jag behövr verkligen, verkligen all hjälp jag kan fååå! :) <3


cute


Sötaste ever ju.. Gosh!

Fanni sover hos mig btw :D

Miss that time

Kommer du ihåg tiden när man var liten? Då skitsnack inte fanns. Kärlek var en kram eller puss på kinden. När det gjorde som ondast var det när Barbie tappade benet eller när bilens hjul försvann.. Värsta graven var när man ramlade och skrapade i knät i backen. Största rädslan var monstet under sängen.. Eller spöket i garderoben. 
Nu finns nästa bara skitsnacket, kärlek förändrades till en stor playning eller lek. Smärtan är ett brustet hjärta eller en kniv i magen, som man får bara för att man är sig själv eller inte faller för grupp tryck.
Även fast allting sånt här händer. Vill jag inte förlora dig, du är det största i min vardag känns det som..

Älskar dig.. Mina känslor blir bara större och större.. <3

Fredags mys!

Jaa, det blir fredags mys hemma hos mig med Linda :) Hon kommer väl hit när som helst och så ska vi gå ut och gå :) tror att vi ska gå till centrum eller nåt och köpa lite skit :) det blir nog bra :D

Men jag sitter just nu på golvet och har piss tråkigt.. har inte käkat frukost eller någonting :/ menmen, nu snackar jag med Becka på msn :) Så ska vara lite social :) puss <3


Bikinin jag köpte igår :D


Jag just nu

******

Korta ord bli långa när jag säger att jag älskar dig
för allting som du är och du tog mig på fötter igen
du o jag det bästa som har hänt
förlåt mig, om jag tvekar ibland
men jag lovar att bättra mig det säger jag nu
och känner du dig ensam, är du aldrig till besvär
för när du behöver mig kommer jag redan vara där
en bra kille som fanns där ifrån början
du förlåter mina fel
för när alla andra svek, var det du som stog kvar
berättade för mig hur värdefull jag var
du är stjärnan som föll, ifrån himlen ner till jorden
utan dig vore jag bara en av miljoner

det är svårt att förklara när ord inte räcker till
kan inte ge dig allt du önskar men du vet att jag vill
när jag är ledsen tänker jag tillbaks
dagen det blev vi och jag fick allt som jag önskat
jag tror ingen förstår, det vi har när vi pratar med varandra
det är en på miljonen
känns som tiden stannar
du hjälpte mig upp och tog tillbaka min glädje
trodde aldrig att kärlek kunde kännas såhär rätt och fel
****** du är allt som jag nånsin velat ha
varje andetag med dig känns så underbart
jag säger så mycket men, det här är sant
du kan vara den rätta så håll hårt i min hand
första ögonkastet, det var kärlek redan då
du har gett mig ett nytt liv och någonting att tro på
vi ska vara dom som klarar allting tillsammans
och har jag dig vid sidan skiter jag i allt annat

Jag har varit förvirrad och vilsen.. Men det är just precis så här jag känner nu. Gubben hoppas du läser det här och förstår att det är till dig <3


misstag

Misstag.. Är jag misstaget eller gör jag misstag?
Det är seriöst problem i mitt huvud.. Jag ska nog bara sitta uppe hela natten och tänka på mig och ingen annan, för en gångs skull..
När jag tänker blir allting fel. Jag tror ingen borde vara med mig just nu.. Jag vet fortarnade inte om detta är ett misstag.. Men det känns som allting jag gör blir fel.

Jag älskar dig ***** du stöttar mig i allting.. Även fast du inte behöver.. Men du gör det lättare.. men jag tror att jag gör allting värre för dig. Jag är inge bra för dig.. Bara feeel. Dy säger att jag är det underbaraste du vet.. Och jag känner detsamma.. men det är nåt som inte stämmer inom mig.. <3

Bloggningen kommer vara nere ett tag. Måste tänka för mig själv

Röööligt..

Heej :D
Igår.. var jag uppe jättelänge.. Sen somnade jag.. Och jag skrev typ i sömnen.. Jag läste det när jag vaknade.. herregud.. tycker faktiskt det var fint :P Asså.. det handlade typ om hur jag mådde och så. Det är fett skummt, jag kom ihåg lite.. Men sen vissa grejer ba: wtf? har jag skrivit det här? :P hahah Skiit skummt.. Men men, vill inte lägga upp den här, det är för mycket info :) Och jdet är 7 sidor ;o

Men just nu.. Vet inte riktigt vad jag gör xD men jag sitter och snackar med Olivia , Linda och massa andra :)

Har inte mycket mer att säga :) puss <3


Just nu <3


gråten mig till sömns

Hittade min favorit låt (när jag var lite yngre) den kommer från filmen Spirit :D hihi. Så himla bra, fortfarande. Älskar den. Det är en låt ni kommer höra mycket på min blogg från och med nu



Vad har jag gjort idag.. Hmm.. Jag hade inga lektioner idag. Bara lek och spring ;) plus lite pirr i magen. You know why :D
Men jag vill bara säga .. Att jag hatar personer som ljuger, leker och verkligen kan hota och förändra en annan persons liv.. En tjej (nämner inga namn) fick mig att må dåligt för typ ett halv år sen.. Jag käkade inte, jag var inte med på någonting.. Lät inte så inte mycket.. Var lugn. För jag vågade inte göra en enda grej framför henne.. Hon förstörde mig helt. Och det kan vissa hålla med om. Förutom Fanny, henne kan jag vara mig själv med.. :) älskar dig! <3 Men jag har inte mått såhär dåligt.. Igår grät jag.. Och idag gråter jag.. Det känns inte bra.. jag kan inte leva med att gå från att vara världens lyckligaste till att hata mig själv plus en annan.. Är det någon som har nåt tips? snälla hjälp mig, behöver all hjälp jag kan få<3

Saknad.. Hittad

Jag har funnit det jag saknat.. Du är det bästa för mig, jag bryr mig inte om vad alla andra säger. Kärleken tar över!


Jag kom precis hem från träningen.. och vill ha dig här :( Längtar lite tills imorgon till skolan. Det är du som får mig att vilja gå till skolan , det är du som får mig att kunna somna. Du får mig att bli glad. Men just nu mår jag piss, och bara tanken på dig funkar faktiskt inte.. Vill ha dig här :(

Aja.. Jag har precis ätit, och ska hälla upp ett glas proviva. Sitter och tänker på en massa grejer, en av anledningarna till att jag mår dåligt och är trött.. Och en av anledningarna varför jag vill ha dig här!!
Eh, det är inte kul för er att läsa.. Puss <3


Hemma från skansen baby

Skansen var faktiskt inte så tråkig faktiskt. Kul kul, tooog maaassaaa bilder asså! Här är bara några från Lindas kamera :







Sådär ja :) Dom som är med på bilderna är jag, mickis, linda och linnéa :)
Skööönaste vädret idag ju! nån som håller meed? gud, äntligen börjar man känna liite sommarkänsla igen. Längtar tills man kan dra till Alby med älskling och syster och bara ha kul och myysa :D

Men nu ska jag på trääning :D puss <3

Tisdag - Skansen -.-

Japp.. Vi ska till skansen och "teckna" med klassen. Våran lärare är lite knäpp.. men men. Kanske är roligt för vissa , men inte ett dugg för mig. Jag ville träffa min darling och skulle pussa på honom hela dagen efter allting han sa till mig igår! Kärlek till dig älskling!

Men nu sitter jag här och käkar frukost och min buss går 9.48.. Hehe,  och jag har inte fixat mig eller någonting.. :D Perfekt ;)


Dress


*face* Haha, proviva is the shit :D

Du är underbar

Jag längtar hela tiden tills jag får se dig..

Vi tittar på varandra
Våra blickar möts
Jag känner hur mitt hjärta dunkar
Jag ler
Du ler
Vi ler
För varje mening du säger till mig blir jag lyckligare
För varje andetag du tar blir jag lyckligare
Du kom som en vind, som jag älskar att andas in
När vinden blåser hör jag ditt namn

Allting jag hör kopplas i mitt huvud till dig
Det är sjukt, men sant
Så sant
Vi är gjorda för varandra
Jag känner det på mig

Jag <3 Du föralltd, det vet du!



Dresscode



Ska till skolan om en timme, börja klockan 10 idag för det är arbetslags vecka. Det innebär att vi umgås bara med klassen och med mentorn. Så vi kommer inte ha några lektioner på hela veckan typ. Imorgon ska vi till skansen, och onsdag ska vi plocka skräp en timme sen slutar vi xD Älskar våran lärare :) Fast hon kan vara lite skumm ibland.. Men funkar ;)
Och sen torsdag fredag är vi lediga :) Längtar som fan till helgan ska träffa min baby då! Och hoppas att det är fint väder! men men.. Nu ska jag nog bara chilla för jag råkade ställa klockan en timme för tidigt. Så jag gick upp.. Och nu kan jag inte sova jag är för pirrig i magen ;)

Puss <3

Baby

Detta är våran låt.. Du är det bästa som hänt mig, när jag såg dig först och började snacka, kände jag hur allting skulle falla på plats. Shit ´snart kommer jag kunna säga att jag älskar dig.. Det är starka ord som sagt! Men och? Du är min styrka och mitt mod..


Otroligt glad

Jag är för lätt kär asså.. Men som sagt jag älskar att vara kär. Man blir glad, sprallig och vill göra saker :)

Denna killen är äldre. Man han har vänt min värld och syn på allt. Här är det inga fråge tecken alls. Bara glada miner och inga fantasier. Hoppas det räcker längre med dig.. Tror att det kommer bli nåt underbart :) 


Fanni måste vara världens underbaraste person !!

jag kan inte sluta tänka på henne .. hon är serriöst bäst i hela fuckning världen !! omg

hon är min största idol !!
walla alla andra men fanny är den ända som är coool här :D

www.alltiidbrunett.blogg.s
www.alltiidbrunett.blogg.se

HAHA!

theres a dream
that i've been chasing
that i've want so badly to be reality
and when you hold my hand
then i understand
that its meant to be
cuz baby when you're with me

I have no complaneings at all
It's like an angel came by
And took me to haven

Skiter fan i dig nu.. hahahahhah! Rätt åt dig jävla sex fixerad ;) <3

Jag just nu :)

:D



Sköna som fan! haha ;)

Love at the first sight - kärlek vid första ögonkastet





Fuck vad svårt det är.. Du är i mitt huvud hela tiden, ditt namn står med stora bokstäver över hela huvudet. Känns ibland som ditt namn är tatuerat in i min panna. Som när alla går förbi tänker jag på dig, och dom som går förbi ser säkert dig i mig. Dom känner dig, men dom känner inte mig.. Ibland, undrar jag om jag känner varken dig eller mig själv. Hjälp mig, stå inte och titta när jag fallar. Du fattar inte att jag kommer lämna dig snart och smärtsamt, om dina känslor är äkta för mig, visa dom snälla. För det är 3 starka ord jag vill ge dig. Som jag redan har gätt. Vill du att jag tar tillbaka dom?


****** <3 Linn

Jag älskar dig.. Men du gör mig arg så fort jag tänker allting jag ör om dig. Fast nästa dag när du kommer med dina mjuka händer och kramar om mig och jag känner ditt hjärta.. Då vill jag bara stanna tiden föralltid. Du gör mig svag men ändå stark. Vet inte vad som händer om det blir något.. Kommer det förända ditt sätt? Eller kommer det förändra min syn på dig?
Vet inte.. Men just nu känner jag bara att allting handlar om dig och mig i mina tankar! Du betyder så jävla fucking mycket. Jag kan inte säga det till dig, känner mig så töntig. Men jag hoppar du inser vem du är!





Puss på mig

Ska raka håret av mig hade jag tänkt :D hahaha nej men godnatt.. har äntligen hittat min egen vilja! <3Tack syster, du är mitt allt inte nån jävla sär kille :) <33

Home

Hejsan.. Asså jag har haft världens bästa dag idag fan :D så jävla kuuul och jag är lycklig igen! <333

Orkar inte berätta hela dagen, blir så tråkigt för er som läser :)
Men jag har inte så mycket att säga.. Ska plugga lite nu -.- har prov imorgon :@ blääää komme rinte funka!


Jag i torsdags :) tror jag :S haha


Inte för att jag är nåt fan av Bieber, men hans texter är sjuuukt bra. Om nån ändå kunde säga så till mig (a)


Skola -.-

Japp, så är det jag sitter i skolan och har spanska xD hahah ! Det är iiiiiiinnnnteeee kul, jag hatar det ! jaja..
snart kommer min spanska lärare se mig. Men jag har en grej.. kolla vi har suttit vid datan i över en halv timme. Och våran mentor säger att vi inte får sitta vid datan längre än 40 minuter eller nåt. Så jag säger att vi kommer få skäll om vi inte slutar.. 
 
HAHAH nu fick vi sluta ;) pussss

natt

Sov sött jag ska drömma om min älskling <33

Linn har tråkigt-behöver läsas för folk som inte fattar (!)

Hejsan.. Rubriken säger allt. Men jag kan säga en grej ! Jag har nog aldrig varit så här kär. Asså det är fan sjukt. Jag har fått tillbaka känslan om hopp. Även fast jag är "liten" ^^ Så Har jag varit förälskad och det var inte länge sen. Och nu har jag fått tillbaka det ! Omg, trodde jag skulle dö ensam och rutten. Det är skummt hur hjärnan kan slå om så fort..

Men men, så är det i min värld. Visst folk kan kalla mig player och skit. Men här kommer min förklaring: (!) Nrä jag säger typ "omg, jag tror jag är kär" asså jag menar det inte. Och jag kan säga så hundra gånger i veckan. Men ingen verkar ju fatta att det är bara ett ordspråk för mig. Asså det är typ som att säga " vad snälla han är" eller "shit fett söt". Men dom som inte känner mig kan verkligen tro att jag älskar alla. Och dom kan sitta och räkna upp alla jag har sagt att jag gillar. Och det är oftast bara en som jag verkligen menat att jag gillat. Det är lite kul om man tänker efter ^^. Men , måste säga en grej till. Jag hade kanske haft ett förhållande sen 5-6 månader sen. Med den personen jag verkligen älskat. Men,  en viss person förstörde allting.. jag blir så lack när jag tänker på det.. Men men. Nu har vi funnit varandra igen, hoppas jag. Och jag ska njuta av tiden. För så fort den här *viss personen* får reda på det. Kommer allt skita komma på mig. Men jag kan stå ut med det bara jag får vara med den jag älskar! 

Han
säger att han alltid kommer vara där för mig
Han säger att han älskar mig
Han är den rätte för mig, det vet jag
Han är där när jag faller, och det vet jag
Jag älskar honom




Valborg-?

Jag ska berätta min Valborg-2010. Det var så här att på dagen var det ju skola, men det är skol DM med 96orna. Och jag, Linda, Mickis, Julia och Linnéa fick vara med dom för dom hade inte mycket med folk som kunde delta. Så vi drog till Gubbängen och skulle spela match. Vi förlorade första matchen mot Bajen med 4-1. Andra matcher ... guess what? vi förloorade den också -.-. Med 4-2. Fuck...
Sen åkte jag och Linda hem till henne. För hon skulle hämta sov grejer och duscha :). Det gick ju bra.
Och det hände en underbar sak.. Som jag inte kan berätta. Men jag verkligen älskar en person, och Valborg 2010 verkade få sitt ljus!
Sen skulle vi åka hem till mig, och vi fick skjuts av hennes mamma. Vi var inne på datan ett tag och Linda hjälpte mig lite med läxor. Sen efter maten hade vi tänkt att dra till Fornudden. Men så blev det ju inte.. Klockan var mycket. Och vi hade ingen aning om hur länge Maj-brasan skulle vara tänd. Men men.. så vi stannade hemma och hoppades på det bästa. Vi zappade lite mellan TV kanalerna. Och hittade nån Fucked-up film som hette Zombie Strippers xD hahahaha ! Den var inte direkt bra, men rolig. Haha, vi garvade ;D. Sen gick vi ner en trappa och fixade med film och sånt. Snaskade i oss candy och satte på filmen : På smällen / Nocked up. Den tycker jag är en sjukt rolig film. Hoppas Linda tyckte det (a).

Vi ringde runt lite och snackade i tele. *min räknin-oj oj oj* haha. Sen ringde vi kungen ;) *ingen behöver veta vem* han är alltid rolig att snacka med :D. Fett kul!

Men men.. Det var en helt okej Valborg, kunde ha varit bättre, om jag fick vara med den personen jag älskar (en kille alltså)
Men nu måste jag dra ! Puss ! :D


RSS 2.0