Give and show me love

Hejsan alla underbara, jag ska hoppa in i duschen snart men tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg.
Idag har jag haft en otroligt dålig morgon och skoldag. Men den blev sjukt mycket bättre mot slutet och sen munrtade Linda, min undeerbara fru, upp mig med en fika på Espresso!
kom hem runt 7 och käkade gooooood mat med mor och far.
Puss!

Wohooo


112


Man blir ju tårögd





Travis my baby boy


Bäst, love love love love ♥

love makes you blind

Vad skulle vi göra utan kärlek?
Vad skulle vara det ända då som fick dig att le tilsammans med tårar
Vad är mer känslosamt än kärlek?
Vad skulle vi visa dom vi älskade?
Skulle det ens gå att älska?
Säg aldrig att kärlek är något ni skulle vilja slänga iväg,
eller säg aldrig att ni aldrig kommer hitta kärlek.
Kärlek är runt omkring dig, kärlek är du och jag.
Kärlek är vi...
Lämna aldrig kärleken, för kärlek kommer aldrig lämna dig





Home is the best rehab

Var hemma igår och är hemma idag igen... HAr sån äcklig hosta fyfan vad jag hatar den... Mer än något annat på denna planet!
Just nu har jag precis kollat klart på björnbröder, hihi. Känslan man får när man börjar gråta till Desney filmer, love it. Ska snart sätta på Björn Bröder 2 också! Yeey,
Jag har faktiskt varit duktig och pluggat No idag ifall ni ville veta det. Och nu dör jag snart av värme panik.
Puss

Haha gammal bild, men tycker den är skit härlig!

Linus Lindeberg

Jag hade tänkt att göra ett litet inlägg om käraste Krabba - Linus Lindeberg!
Han ser ut såhär

EN RIKTIG KRABBA! han är väldigt rolig och älskar att spela RS tillsammans med hans bästa vän ToomAAZ. Han ser ut så här

Visst är han gullig???
Puss och kram

åh

hittade lite gamla bilder! :( och bilder jag faktiskt aldrig sätt förut från i somras

Jag & papi

Jag...

Mamma Fanni & jag

Liiiiiten liten Chilli och sovande jag för mer än ett år sen!

hahaha aaaaaaaaaaaaaaw jag och min kärlek och Fanni ;)

I miss my hair :(

Jag och jätteliten Chilli :(

Haha när jag hade min lilla speciella klädstil

TA MIG TILLBAKA!


Bluey Robinson



Ja tack


- Chris Mhina

Minnen

Finns inget bättre sätt att vakna på än att lyssna på härlig musik! Älskar't


How cute?


Make me your radio, turn me up when you feel low


Kan man få Antons nummer eller?

Blinkblink


Hej igen

Jag och pappa som somnade i soffan igår


Helgen är redan slut

Så känner jag varje söndag! Fyfan
Jag har i stort sätt varit på topp humör hela helgen!
Det var as najs i fredags hemma hos mig, alla sköna garbbz och girlzzz sov hos mig, vi hade riktigt skoj!
Sen igår vaknade vi ganska tidigt och var skit trötta för vi hade somnat nio på morgonen. Men vi var hos mig till typ 6 sen drog alla hem och jag åkte till centrum och hyrde film och köpte cola wiiiie. Men helt randoommmice träffade jag Fanni raffi Felicia och Emelie! Så var med dom ett tag.
Sen kom jag hem och kollade film med mor och far... Tyvärr somnade jag i soffan hehe. Och gick faktiskt och la ni klockan tio?! Men sjukt skönt!


Girl look at that body

Träning igen dååå, står på Ica nu och väntar på Mamsen så ska vi åka och träna wiiiie


Glömde

Glömde bilden halååååå


Första gången är ett misstag

Andra gången är ett val!
Med det säger jag hej på denna meningslösa onsdag... Har varit hemma ett tag nu och väntar på att mor min ska komma och hämta upp mig. Vi ska träna lite!
Sen ska jag hem och gosa ner mig i min nybäddade säng wiiiiie


Frihet

Hon lät händerna vila på hans bröstkorg. Vad hade hon gjort? Hur kunde hon?

Hon kände hur pulsen gick långsammare och långsammare. Hennes blick fast på en enda funkt, hans slutna ögon. Hennes hjärna var blockerad och lägenheter var så tyst så att tystnaden fick ett eget susade ljud. Hon rörde sig långsamt och försiktigt och lade sina läpper ovanpå hans. Det kändes underligt att inte få någonting tillbaka. Men vad skulle hon göra? Hon kunde ju inte ångra sig nu?
Men hans kärlek till henne var äkta. Det visste hon. Hon tyckte så illa om sig själv, det kändes som att skammen skulle sitta kvar för evigt. Vilket den förmodligen skulle.
Hon hade tagit en vacker människas liv ifrå jorden. Hon hade tänt eld på ett hjärta och sen släckt det med ett lidande. För att visa vem hon egentligen älskade och för att visa vad hon verkligen kunde åstakomma. Hon var djävulen som gjorde vad som helst för att få vad hon förtjänade, och hon visste det. Det var som en drog. Hon kunde verkligen inte sluta.
När hon hade lagt sig bredvid den medvetslösa kroppen skar hennes ringsignal i öronen. Hennes inre del slog en volt när tystnaden bröts.
- Hallå?
- Hej. Hur går det Kim? Sa den mörka rösten. Hon visste inte om det var Daniel eller Erik. Men det hade ingen betydelse. Både två var hemska.
- Det är klart. Vad ska jag göra nu? sa hon och kollade med tårfyllda ögon på Samuel som låg där, tätt intill henne.
- Jag kommer och hämtar dig. Du ska berätta exakt allting. Nu hörde hon att det var Erik. Han hade en ton och ett hot i varje mening han sa.

Tio minuter senare fick hon ett textmeddelande om att hon skulle gå ner och ut ur porten.
Hon satte sig i bilen och var tyst hela vägen till Eriks och Daniels lägenhet.
Lägenheten var som vanligt smutsig och den hade en speciell lukt. Orena kläder, gammal mat, onska samt skamm.

Kim blev tidigt tagen hem ifrån av sina två bröder, Daniel och Erik. Dom bodde i en förort i södra Sverige. Dom ville ha makt över sin egen syster. Dom ville se henne lida.
Varje månad blev hon tvingad att älska en ny man. Få männen att bli förälskade i henne, som dom visste att hon var bra på. Dom valde de olika männen varje gång. Vare sig det var en vacker ung kille, eller en medelålders man med skägg och kulmage. Spelade ingen roll. Sedan tvingades hon att ta livet på männen och sen gjorde bröderna sista jobbet, att ta det värdefullaste de hade och föra bort männen.
De tyckte att hon hade förstört så mycket under hennes barndom.
De både bröderna var hela femton år äldre än Kim.

- Låt höra nu då? Vad gjorde han med dig? Hur kändes det? hur våt blev du? sa Daniel och gav ifrån sig ett hånande leende mot sin bror samtidigt som han knuffade lite retsamt, men ändå allvarligt på Kim.
Kim svarade inte, utan stod bara och stirrade i golvet. Hon ville sjunka genom det hårda trä golvet, som hon blivit nerknuffad på många gånger.

Hon kände för att bara vända på klacken och gå eller göra något hon tänkt mång gånger, döda jäveln. Men det skulle aldrig hända.. Då skulle det bara bli värre.
En klump i magen uppstod när både Daniel och Erik blev tysta. Som att dom bestämde någonting genom ögonkontakten. Läskigt var det i alla fall, riktigt obehagligt.
- Hörrdu Kim... Sa Daniel och blev tyst. En lång stund för att vara Daniel.


Kim tittade fortfarande bara ner i golvet. Hon ville inte möta någon av deras blickar, deras gråblå ögon som stirrade en rakt in i själen.
- Titta på mig Kim. Titta!
Men Kim lyfte inte ett finger. Hon var trött på att lyda deras order. Den här gånger var första gången hon verkligen inte lydde det någon av dom sa. Det kokade i henne, snart skulle hon spricka. hon försökte hålla sig. Medan hon funderade på vad som skulle hända om hon bara gick, tog Erik tag i hennes ansikte med höger hand. Hans tummnagel skar in i hennes kind medan dom andra fyra fingrarna pressades mot hennes käke. Den här gången var hon inte rädd. Men hon skakade av ilska och nervositet. Vad skulle hända här näst? Skulle hon behöva skrika? Skulle hon få ont?
- Du hörde vad jag sa, titta på mig! Eriks röst ekade samtidigt som Daniels hånande djupa skratt.
- Vad? Sa hon och titta rakt in i dom hemska ögonen som satt fastklistrade på det bleka ansiktet.
- Berätta exakt hur det var? Du gillade honom verkligen eller hur? Han var en snygging visst? Sa Daniel och höjde på ögonbrynet.
Eriks tummnagel skar fortfarande hårt in i hennes kind. Hon titta Erik i ögonen medan hon svarade Daniel.
- Det var exakt som alla andra ni tvingar mig vara med. Men han var speciell, ja. Var det något mer du ville? Sa hon när hon slog bort blicken och slet sig loss från Eriks onda händer. Daniel kom mot henne, och ställde sig bara och tittade ner på henne.
- Du är lite uppkäftig idag. Vad har flugit i dig gumman?
Nu var Kim rädd igen.
- Du vet att du inte ska vara det mot varken mig eller Erik eller hur? Sa Daniel och innan Kim ens hann svara laddade han ett slag mot Kims tinning. Kim stönade men stod fortfarande upp för att inte visa svaghet.
- Oj, stark också. Sa Erik och laddade till det andra slaget som träffade kinden precis där hans tummnagel hade skurit in.
Tårarna började rinna på henne medans hon ramlade långsamt ner på trägolvet. Hon lade sig på sidan med händerna ovanför huvudet som skydd.
Men det tredje slaget träffade henne i sidan.
På det kalla golvet somnade hon den natten. Hon drömde många mardrömmar den natten. Hon frös och mådde illa. Men imorgon. Imorgon skulle hon lösa allt. Hon skulle sätta dom på plats.
Morgonen där på vaknade hon med brännande huvudvärk och var så kall att hon hackade tänder så tänderna verkligen smällde ihop. Innan hon gjorde något oväsen av sig lyssnade hon noga så att ingen av Daniel eller Erik skulle råka vara hemma. Hon pustade ut och reste sig upp när hon förstod att hon var helt ensam.

Det satt en lapp på spegeln till vänster i badrummet.

"Titta dig inte för länge i spegeln Kim, den kanske spricker"

- Mogna killar... Sa hon tyst för sig själv medans hon skakade på huvudet. Hon öppnade det största fönstret i köket och tittade försiktigt ut. Lite vinglande och smidigt satte hon sig på förnsterkarmen, hon kände sig fri. För första gången sen hon var ett litet barn. Det kändes i luften att hon skulle lyckas idag. Solen sken och hon kunde höra en fågel här och där. Hon tog ett djupt andetag och blundade. Hon kunde känna hur luften rensade allt ont och bytte ut det till ny och frisk energi som skulle hjälpa henne att nå det hon alltid velat. Frihet.

Hon gick ut ur duschen och insåg att det faktiskt var söndag. Och att dom kunde komma hem vilken tid dom än ville och hade lust med. Hon ville ju inte mista sin chans att faktiskt komma iväg från den där mörka hålan.
Hon tog på sig så mycket kläder hon kunde, och tog en gammal ICA-påse och fyllde med det mest nödvändiga.
Hon log för sig själv när hon funderade på hur det skulle vara att verkligen få klara sig själv. Men vart skulle hon bo? Vart skulle hon ta vägen? Det hade hon faktiskt inte tänkt på innan, men hon får ta och fixa ihop alla pusselbitar senare. Bara hon kommer ut därifrån oskadd.
Hon samlade ihop varenda krona hon såg och varje matbit hon hittade.
Sen stod hon en stund och tittade på det främmande föremålet som låg på ett av brödernas nattygsbord. Ett vapen. Var det nödvändigt? Hon tittade, men vågade inte ta upp det. Hon tänkte att eftersom det var en av hennes bröders, så skulle det inte förvåna henne om den hade någon slags spårningskraft i sig. Men tillslut tog hon tag i det, den måste med om hon ska kunna ge igen på något proffsigt sätt.

Hon höll i vapnet ostadigt och ovant, tänkte vad hon skulle göra med det. Kunde hon ha den i ICA-kassen? Eller skulle hon kanske stoppa den i en annan påse? Hon funderade en stund sen suckade hon och kände att hon började bli stressad.
- Jaja... Sa hon för sig själv och stoppade sen längst ner i samma plastpåse.
Men stressen vad kvar. Behövde hon skynda sig? Skulle dom ha varit hos Samuel nu? Hon tänkte på så mycket att det gjorde lite ont på ena sidan av hjärnan. Hon rös till och bestämde sig för att skynda sig så mycket som möjligt, men hon behövde vara noggran så hon inte missade nånting som kanske skulle förstöra hennes enda chans. som sagt så skulle hon ju inte få en till.
När hon städat efter sig och inte lämnat kvar ett dugg efter sig stod hon vid dörren och tittade in emot den stinkande smutsiga och mörka lägenheten, hon tänkte att detta skulle bli en sista syn av helvetet. Hoppades hon.
Hon stängde dörra försiktigt efter sig. Hon log. Hon var nöjd över sin bestämdhet och att hon fått en envishet, som hon hoppades skulle aldrig ta slut. Hon skulle fortsätta, även om det blev tufft. Hon skulle visa sig värdig ett eget liv. Men hon skulle inte vara ensam.
- Nu kommer jag Samuel, nu kommer jag. Sa hon och gick ner för de två trapporna och ut genom helvetets port.

Erik kollade på Daniel innan dom gick in genom dörren.
- Nu tar vi det nödvändigaste, han är säkert inte speciellt rik. Men man kan ju hoppas.
Daniel nickade och log. Dom gick in långsamt och försiktigt.
- Kim sa att han låg i köket, sa Daniel till Erik som stod med öppen mun och tittade på hans 52 tum platt tv.
- Jaja, vi tar han sen. Kolla den här vettu... Synd att vi inte kan ta med oss den alltså! Den var riktgit schysst.
Dom gick runt och kikade på lite allt möjligt, Erik hittade en låda med silver och guld smycken i. Daneil hittade några pengasedlar här och där och lite värdefulla porslinvaser som man förmodligen skulle få rätt bra betalt för på en antik loppis eller något sådant. Det var inte så mycket mer som var speceillt intressant för dom, men en vinst är pengar. Som Erik alltid sa.
- Har du plastpåsen Daniel? Vi måste dra nu, så inte fittan smiter.
Daniel nickade som vanligt bara till svar och började gå mot köket. Det såg rent ut.
- Var fan är snubben?
- Kanske här, sa Daniel och tittade bakom hörnet. Där låg det bara en köks kniv på golvet, ingenting annat. Han var borta.
- Helvetes jävla skit! Vi måste få tag i han. Han kan komma på oss hur jävla lätt som helst, då är vi fast Erik fattar du? Fast!


Haff igen då

Idag kommer ett till inlägg med dagens haff, hihi


Mathias Franzén
- Skit söt och go kille född 1998, haffa brudar innan han blir längre och äldre och får vem som helst!


Kevin Salomonsson
- Vääärldens skönaste grabb har vi här. Född 1997, lång!

Hjärtat

Hejsan, nu sitter jag mamma och pappa på söder och käkar middag och väntar på bio snart.
Hör av mig senare och tar igen upp dagens haff!
Puss


Ska vi göra något äckligt?

.


Haffarååå

Tjenis, det var ett tag sen! nu ska jag göra ett inlägg om några Haff hihi.


Niclas Kembel
- Otroligt trevlig kille! Har kännt han lite till och från väldigt länge nu och jag tycker han är skit härlig!
Ser bra ut och har jättefina ögon, snygg stil. Brudar, ta chansen nu innan han kommer på hur snygg han är ;) Han är född 1997


Malin Söderlund
- Skiiiiiit snäll och rolig brud som jag precis lärt känna. Hon är 97a, så det är bara haffa sönder grabbar, hon har värsta götten också ;)



Nicklas Berg
- Personligen älskar jag hans utseende! Han är född 1995 och är otroligt snäll. Dock lite osäker på om han är ute efter förhållande typ, men annat funkar ju också bra ;)


Jack Jerndorf
- Född 1997 och ser otroligt mogen ut för sin ålder, jätte snäll kanske lite blyg men det kan man ändra på!

It's never a right time to say goodbye

Alla som kände eller ens visste lite om Henrik genomlider en stor jävla sorg. Och om jag lider, tänk vad hans bror eller närmaste eller föräldrar, ska känna sig.
Om ni har lust så kan ni titta förbi Tyresö hallen (tyresö skolas gymnastikhall) runt 17.30 det ska pågå en tyst minut för henke gillgren!


Henrik Gillgren

Vila i frid gubben. Du var en sån glädje spridare... Just nu finner jag inga ord. Jag har gråtit så många floder ikväll. Du lämnade vår värld för bara några timmar sen.
Fan vad jag vill att du ska komma tillbaka till oss Henke. Vi behöver dig!
Jag hoppas du har det bra där uppe verkligen. Vi ska kämpa för dig här nere där du hör hemma!
Kärlek och respekt till dig, du kämpade in i det sista gubben.


Final gubbar

Sitter hos linda nu och ska vidare mot Tyresö hallen och kolla på killarnas final i SM, puss!

Besviken!

Tjena, som ni vet så var jag ju på akuten med mor mig några timmar innan planet skulle färdas mot Kenya bara.
Ska berätta vad som hände med henne. För att inte få malaria där nere skulle man ta en tablett dagen innan och sen hela tiden vi är där nere och fem dagar efter resan. Så tog vi tabletten vid sex igår, så åkte jag för skulle kolla på en fotbolls match, då ringde pappa och sa "mamma har fått alergi anfall av tabletten vi måste åka till sjukhuset för att kolla vad vi kan göra åt det"
Saken är den att när hon ringde in till sjukhuset innan vi åkte så sa en sjuksyster att hon inte bör ta tabletterna något mer om hon har astma, vilket hon har. Svår astma dessutom.
Sen när vi suttit på akuten ca en och en halv timme får vi träffa en doktor som inte vet ett skit om malaria tabletter eller sjukdomen. Men hon försökte hjälpa oss så gott som möjligt.
Tillslut sa hon att mamma inte får ta tabletterna så hon fick välja att antingen stanna i Sverige eller att åka till Kenya och ta risken att få Malaria.
Skojj! Så vi fick stanna hemma för mamma kände att hon inte vågade chansa. Vem vill få något Anfall i Kenya och liksom ingen vet någon sjukvård?! ;)


Inga lejon för min del :(((

Akuten

Sitter på akuten med mamma.... Hon fick något anfall och nu är det väldigt osäkert ifall vi kommer hinna med flyget... Kuuuul


Packapackapacka

Som sagt ska jag ju till Kenya... Man kan ju säga att det verkligen var sista minuten, men sån är min mor.
Det är jag mamma och mammas kompis Emelie som ska ner dit. ReSan tar ca. 12 h så det ska vi väl försöka klara...
Jag har inte ätit ett skit på denna dag kom jag på nu!? Så det måste jag göra och sedan packa det sista.
Kyss


Kenya here we come?

Tja... Har lite svårt att sova, som vanligt. Men tänkte bara säga att om ett dygn sitter jag på flyget på g till Kenya!
Fan vad balltttt!!!
Godnatt


ST - cupen

Tjena! Har kollat st hela dagen idag och om ungefär 45 minuter börjar Linda och hennes lag (Hammarby) kötta!!


I fell in love with the right guy at the wrong time

Vi alla försöker följa våra mål
Men jag har aldrig följt mina mål eller löften
Du var mitt mål
Och mina löften var till dig


Linn - Nyårslöften

Detta ska jag ha åstakommit när 2012 är slut!

* Vara gladare
* Byta stil
* Få smalare kropp, kanske inte gå ner i vikt för vikt har inget med smalheten att göra. Men mindre midja osv.
* Städa och göra om på mitt rum
* Ha sparat 100 :- varje barnbidrag
* Börja skriva en låt
* Skriva minst 3 noveller
* Vara mer öppen, våga berätta när jag är ledsen, våga berätta hur jag känner och våga gråta!!
* Glömma allt som varit dåligt under 2012
* Vara mer social
* Videoblogga
* Hitta kärleken
* Tagit hål i nipplen

Jag tror inte jag har några tårar kvar


When I look at you,
I see forgiveness, I see the truth.
You love me for who I am,
Like the stars hold the moon,
Right there where they belong, and I know I'm not alone.

When my world is falling apart,
When there's no light to break up the dark,
That's when I,
I look at you.

Mysiga söndagar in my ♥

Hejsan alla muppar som läser min blogg hehe.
Idag vaknade jag klockan 17.... Fattar ni att jag vaknade när det var kolsvart ute igen? Alltså jag avskyr verkligen att vakna så sent. Det är hemskt!
Men iaf, då var det ju ungefär middagsdags, så jag mamma och pappa drog till pizzerian och kinarestaurangen och handlade mat till oss.
Nu ska jag nog berätta lite om vad jag gjorde igår, sen kolla film!

Jag hade planerat att bara vara hemma, så sitte rjag och käkar middag med mor och far så ringder min vackra på mobil och det är Fanni och Felicia som vill ha med mig ut! LYCKA. Så jag tog med mig raketerna under armen och drog till Allé, dr mötte vi några och drog på en liten fekke. Först var det helt efterblivet så vi gick, men sen kom vi tillbaka och firade tolvslaget där!
Runt 1 så skulle dom hem till Fanni och jag skulle hem, så vi åkte en så jväla rolig bussresa tillsammans med Oscar, SKÖN GRABB.
Sen när jag var hemma märkte jag att jag var lite forever alone typ, mor och far var hos mina grannar. Så jag gick över dit ett tag, sen gick jag och mötte Sebbe, Pontus och Christoffer. Vi gick hem till mig och kollade Hockey typ haha... Sen runt 4 drog dom och då kom mor och far, då satte jag på en film och sen däckade jag!
Puss och hejdå! Hoppas ni hade en underbar nyårs afton!

TRÖTT

Nyår bitches

Heeeej kompisar, kom precis hem efter en helt efterbliven kväll!
Kan berätta lite om det imorgon asssååååw
Jag och Oscar på bilden nedan!

 


RSS 2.0