hihihi


lyssna på texten, sjukt fin ♥

Vill inte hem

Vi har det så underbart här nere, vill flytta hit. Utan problem utan något att tänka och fundera över ♥

När jag går ner så ber du alltid om mer

Idag är sista skoldagen i Sverige kan man säga, för imorgon åker jag Fanni och Mamma till Turkiet ♥
Jag har precis kommit hem från skolan och packat klart det sista, I believe. Snart ska jag börja hjälpa mor min med maten sen blir det Tjej-gruppen! Är taggad på te fan... hehe.
Puss

När det bara är jag som förstår

Smutsig, äcklig, ensam.
Varför kunde inte ängeln komma och lägga sina vingar på mig. Varför kunde inte Gud hjälpa mig till den ljusa sidan, var han tvungen att sparka ner mig till botten?
När ska allting bli bra? När ska jag le för att mitt hjärta är lyckligt? När ska jag le för att jag känner mig hel?

Övergiven, fullt med skit, idiotisk.
Jag tänker på dig. Jag har ingen värdighet efter min kärlek till dig, ingen respekt.
Snälla ängeln där uppe, lägg dina vita vingar på mig.


Veckans

Veckans snygging - Ryan Scheckler, MTV känids + skejtare


Veckans chock - Pamela Anderson

Tycker alla att hon ser så jävla bra ut? Hon ser ut att vara en helt stel opererad i ansiktet och 45 år ungefär. Hon var skit vacker, varför ska hon förstöra sig?

Veckans singel - Jesper Nordberg

Skit snäll kille, skulle inte göra en fluga förnär. Givmild, omtänksam osvosv. Allt man kanske kan önska sig, klart alla tycker olika men värt ett försök brudar!

Lördag

Idag är det lördag den 17/9 och jag är på toppen humör!
Igår var Krille, Jesper och Empa hemma hos mig, sen senare på kvällen runt 11-12 kom Felicia och Fanni. Jag Empa Felicia och Fanni sov hemma hos mig hihi, det var mys.
Nu på morgonen har vi kollat på Spirit. Den filmen är såååå bra. Men just nu är det bara jag och Felicia kvar, vi ska fixa oss och sen dra oss mot utgång och träffa brudarna.
Puss


Puss

Äntligen bilder!

Från kräftskivan och lite random snygga bilder, varsågod!

Fis

såhär social är fanni när vi ska ha fiiieeest


så fina


Fanni och fisen

jajamän!

fanni och emelie är duktiga på att laga mat

lilla jag försöker vara duktig

MAT

Emelie, Felicia, Linn och Fanniiii

Emelie och felicia

Emelie

sööömntutor!

PIZZA EXPRESS

Ska jag hoppa och se vart jag landar?

Idag har faktiskt varit en skitbra dag! Jag har varit glad istort sätt hela dagen, och varit riktigt kramig hihi. Efter skolan åkte jag, Bea, Emelie, Felicia och Fanni in till ett fik som heter Barasso om jag inte minns fel. Där fikade vi lite sen gick vi till donken som var 5 meter bort hehe. Efter det så shoppade Empa lite... Tråkigt inlägg känner jag -.- men iaf, sen åkte vi på lite varsinna vägar, Bea åkte hem, Fanni åkte hem, Felicia åkte till Patrik och jag och Empa åkte hem till Krille med Jesper och han. Det var mysigt.
Empa om du ser detta, logga in på fb!
Puss

Jag och Empa, hahaha!

Emelie och jag i söndags utanför Felicia :D så jävla söta, visst? ;)

'The party is in my head

Den här helgen har varit grym ♥

jag idag hemma hos AK

fis och jag i fredags... (?)

I'm yours, you just need to find me

Idag har varit en bra dag tycker jag, just nu är jag bara lite nere så orkar inte sitta och berätta om min dag. Men den slutade på gårn som vanligt.
Puss

jag stöttar AIK, i med och motgång

Veckans

Veckans snygging - Zac Efron, skådespelare


Veckans chock
(byter ut från veckans fulaste) - Zac Efron igen!

SNÄLLA SÄG MIG, varför har du tappat din skönhet älskling? Varför!?

Veckans singel - Emelie Fransas

Kolla vilken porrig brud liksom? Vem skulle inte vilja få henne på kroken?
Hon är den finaste och snällaste Emelie jag känner hehe. Hon är så himla givmild och omtänksam, finns inte ord som beskriver hela henne faktiskt. Men utseendet har hon iaf på sin sida. Jag vet att hon gillar lite utländskt, typ peruanare *blink*. Det är bara haffa grabbar, vad väntar ni på?

Det var allt från mig denna kväll, godnatt!

Jag vet att du vill le, men du tvivlar

Bara jag som är besatt av denna låt?

Idag har varit en rätt tråkig dag, men den blev bättre när jag träffade Emelie älskling, vi åt på donken (middag hehe) sen chillade vi sen var det tjejgruppen på gårn. Sen blev det gårn, typ en vanlig tisdag för mig. Samma jävla sak varje dag... Ungefär hehe. Slutet av dagen var iaf bra.
Puss

Emelie Fransas

Den finaste Emelie jag träffat. Åh vad jag älskar att vara med dig, helt ärligt. Men att se dig sådär ledsen över något som jag tror du inte kan göra någonting åt, det krossar mitt hjärta. Jag vet att jag kanske inte alltid räcker till, jag vet att jag kanske inte alltid har dom bästa råden, men jag försöker. Jag kommer alltid finnas när du behöver mig och när du vill ha någon nära. Alltid.
För Emelie, med handen på hjärtat, jag älskar dig


Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Hejsan hoppsan alla sötnosar! Jag har precis duschat, rakat benen och städat i ordning lite på mitt rum och i min väska haha.
Jag har haft en jobbig skoldag idag, lite för mycket jobb med att sluta typ halv 17 på en måndag precis i början av terminen, men jag vänjer mig. Sen åkte jag hem och fick lite hjälp med min spanska av Emelie (mammas kompis som kan flytande) tillsammans med lite hjälp av mamma, vi tre åkte sedan till Hörnet-pizzeria och åt middag tillsammans. Sen vart det gårn för mig! Ovanligt visst?
Nu ska jag snart sova lite,
Puss

outfit.

Bio

Vaknade hemma hos Emelie idag och var skit sugen på bio! Så jag, Empa, Jesper, Krille och Andre drog in till Sergel och såg Apornas Planet. Helt okej film, men ingen jag rekomenderar att se på bio, man kan lika gärna hyra den sen när den kommer ut. Det var inte vårat första hands val om man säger så *blink*
Men jag kom väl hem runt 10, efter en härlig kväll, och åt lite middag och kollade sista minuterna på James Bond med mor och far. Just nu är humöret på botten, men innan var det hur bra som helst fram tills typ 20 minuter sen. Illa...
Men snart ska jag sova för klockan börjar närma sig 12 och ska upp till skolan imorgon efter en faktiskt rätt lyckad helg måste jag säga.
Puss


min älskade AIK tröja är upphittad btw!

Hej bloggen

Linn is back. Förlåt för dålig update, men har varit mycket nu dom senaste dagarna. OCh jag ska lägga upp lite bilder från i fredags när jag Felicia, Empa och Fanni hade en liten tjeje kväll med middag, tre skräckfilmer och kräftor, hihi.
Jag har inga bilder alls som är tagna från min mobil så kan inte ge er någon bild, för jag är hemma hos Empa just nu. Både Fanni och Empa sover...
Puss ♥

Det är okej att känna


RSS 2.0