You don't know your'e beautiful

- Så söt låt, fastnade för den direkt!


EY WORD!!


How do you let go?

How do you let it go? When you just don't know
What's on the other side of the door?
When you're walking out, talk about it
Everything I tried to remember to say
Just went out my head
So I'ma do the best I can
To get you to understand
'cause I know
There's never a right time to say goodbye
But I gotta make the first move
'Cause if I don't you gonna start hating me
Cause I really don't feel the way I once felt about you
Boyit's not you, it's me
I kinda gotta figure out what I need...

hur orkar man lägga ner tid på en som man ogillar så himla mycket?

Bara för att det gick snett för dig, behöver inte det betyda att det gick snett för mig. Ja jag bettede mig dumt, men jag var inte den ända. Alla vi tre var i en fucked up situation. Ledsen att säga det men vi alla har förlorat, alla. Tro mig Lina.


Idag Har det varit en riktigt jävla måndag för mig. Såklart seg på morgonen och seg i skolan. Jag Fanni och Oskar åkte hem till mig där jag lagade spagetti och köttfärsås till dom gullisarna. Fortfarande trött tjej då, sen åkte vi till gårn och chillade. Orkade inte vänta tills halv tio så bad papi komma och hämta mig. Det var naajz. Tack papisen, love u hehehe.

Nu sitter jag i min säng och ska snart gå och tvätta av mig sminket och sätta på gamla vänner avsnitt eller kanske en film, busigt.
Puss

- Don't forget me

Maracacaca

Grab some body sexy tell'em HEEY! Tjenare, vad gjorde ni för kul igår då? En lördag då man inte riktgit hade någonting att göra, tur att man har sina älsklingar att vara med. Älskar er brudar. Jag har alltid så kul med er.
Igår vaknade jag Raffi och Emelie hemma hos Emelie vi gjorde inte speciellt mycket under dagen. Men senare ppå kvällen åkte vi och mötte Alexander på Gullmars och sen drog vi tillbaka till Tyresö och hade det så jävla kul! Man kan faktiskt ha kul ute ;) Vi var med massa, men runt 11 drog vi till Donken och chillade där med massa. Undrarom vi kommer få komma in på donken något mer... Personalen älskar nog oss...
Sen sov jag Felicia och Fanni hemma hos Fanni. Fanni somnade först ofc, och jag och Felicia hade skiiiit kul under natten.
Idag har vi bara chillat och vi är fortfarande hemma hos Fanni. Snart ska vi nog ut och träffa Emelie och Alexander.
Men ni  får ha en underbar och mysig söndag.
Puss ♥

Blessed

God gave you your smile
Your heart
Your breathing
Your life
Be happy for who you are, cause that's what you're made of
Your Gods gift to some people who really love you
Be happy for who you are


Wie stan varje torsdag

Haha det har typ blivit en grej att jag är inne i stan varje torsdag, kom och tänka på det nu asså! Har varit det några veckor i rad nu.
Men iaf, jag var inne i stan idag efter skolan tillsammans med Raffi, Emelie och Fanni. Vi fick lite nytt som jag inte orkar lägga upp nu, men gör det någon annan dag, hehe. Sen åkte vi till gårn och jag var där i bara en timme sen drog jag hem i det iskalla vädret och gjorde lite matte pch duschat har jag också hunnit med *jätteglad smiley*
IMORGON ÄR DET FREDAG ♥

PS. Vill gratta Alexander Rodillas och Emelie Fransas som har fått ett förhållande! Önskar er all lycka, verkligen.

- My dream is you

Onsdag - lill lördag eller?

Idag är det onsdag och jag har typ inte haft för mig speciellt mycket... Var i skolan som vanligt, chill dag faktiskt. Det har börjat blivit kul att vara i skolan nu.
men efter skolan åkte jag och mamma till gymmet och gymmade lite fint sådär ;) Massa snygga killar faktiskt... I Haninge gymmar jag för dom som undrar. hehe. Amen sen efter det åkte vi hem och åt middag det blev fiskpinnsgrejer och potatis. Sen kom pappa hem och då var det plugg på G!
Sen blev det te och film, jag såg någon mamma film typ på TV1000 Family.
Men nu ska jag inte babbla pååååå bara, imorgon ska jag chilla i skolan sen till gårn tror jag... Längtar till hemkunskapen hihihihohohoh
Puss

- Why can't it just work out?

Efterblivna jävla hora

Hejhej, idag har varit en fuckad dag. Men ändå rätt chill... Just nu är jag på skit humör och pallar inte vara söt eller snällllll på något sätt så därför tänker jag inte skriva mycket mer innan jag kommer få rage.
Puss ♥

- Just make me perfect

När all din kunskap om kärlek försvinner när du ser på honom, då vet du att du är kär

You are my Heven
My Hell
My angel
My devil

I can't let you be, I can't let us go are own ways
I didn't thought it would be so hard
But everyone know that it's I who need to be strong
It's I who need to let you go




Lite bilder från lördags


ojdå, söt brud liksom

Jonas, Victor och Emelie

Fanni och Raffi i söta kaffeterian



Kenny Starfighter!

Tjenare coolingar! Min helg har faktiskt varit ganska lyckad. Trodde hela skulle fucka ur men nejdå! I fredags kom Fanni, Emelie och Alexander och räddade mig.. Vi drog till gårn där det var massa uppträdanden sen till kringlan. Felicia Emelie och Jonas sov hos mig den kvällen. På lördagen var det party dags i Bollmorahallen. Vi brudar stod i kaffeterian från klockan 7 ungefär till halv 2 på natten. Jag Raffi Felicia och Emelie sov hos Emelie då, det var skit mysigt. Jag somnade först hihi (a)
Idag har jag Felicia Emelie och Fanni varit inne i stan. Jag fick lite nya grejer, en tröja ett linne och en piercing. Sen åt vi mat på tacobar. Älskar er brudar! Och Raffi såklart, det vet hon höhö.
Jag känner mig ganska nöjd med helgen... Men nästa ska bli bättre!
Puss






Hihi alla bilder är från i fredags :)


När ingen annan ser

Hon fyller sina lungor med rök,
hon fyller en hink med tårar.
Hon försöker att le.

När ska världen förstå,
när ska hon förstå.
Hon vill inget hellre än att le och älska på riktgit
Men hennes själ är död.
Gud ska ge sitt straff och låta henne lida.
Men hennes belöning ska hon minnas förevigt.


We found love in a horrible place

Älskar Rihannas nya låt! Iaf, förlåt att jag inte hört av mig på ett tag, om det fortfarande är några som läser min blogg så kan jag ju passa på att berätta att den här veckan har börjat jävligt soft! Förra helgen var grym, och den här ska bara bli bättre!
Imorgon ska jag på mitt första konfermations möte (y) ska bli super kuul! Sen på fredag blir det väl träning och sen party. På lördag ska jag och brudarna stå i kaffeterian på MIDNIGHT BASKET JAM. Kom dit om ni vill liksom hehe.
Min mobil gick tyvärr sönder i fredags, så har en nokia just nu -.- Därför har jag inte velat blogga utan bilder :/ Men ska försöka kirra en kamera asså! Har ju massa hemma, måste bara orkaa fixa sladdar och skit.
Puss


Coca-cola fiest

Gårn var kul, men fan vad jag kan irritera mig på människor som man tror ska finnas där och vara en äkta vän, men sen försvinner så fort det är något roligare!
Just nu ligger jag och mamma med varsin data i min säng och chillar galet.
Godnatt, Puss

Jag hade en liten mystisdag allderless för mig själv.. Popcorn and coca-cola! hell yeah.

middag yummi!

Idag har vi haft orientering, det var fan kul om jag ska vara helt ärlig. Eller iaf inte så tråkigt och jobbigt som jag hade trott. Jag är lite stolt över at tjag och Fanni klarade MVG banan höhö.
Men nu ska jag äta lite middag sen dra ut och träffa Raffi, Emelie och Bea.
Puss ♥


What would you say if I took your breath away?

Skulle du låta mig älska dig föralltid?
Hur skulle du kunna gå med på att rymma med mig?
Hur känner du? Jag hoppas du vet att jag är på riktgit.
Jag spelar inte, jag är seriös.
Skulle du låta mig älska dig föralltid?
Låt oss slå ihop våran kärlek
Älskling vi är så perfekta, vad säger du?


I will find my way to turn you in to a monster

Idag har varit en rörig dag...
Puss

anonym

Anonym:
vad säger din mamma om att du röker?
Svar:
Vad får dig och tro att jag röker? :P

I'm ready to whatever, if you take me away

I'm sitting here at Emelies house, it's me, Emelie, Felicia, Raffi och Viktor. We are so f.u.c.k.i..n.g cool. Don't you think that?
Skk, men jag har rätt tråkigt. Tankarna flyger runt medans musiken bara står på och går om och om igen. Har ni märkt att alla sorters låtar handlar om kärlek? Alltid kärlek.
Men jag är ensam just nu i köket iaf... Åh... Nu ska jag gå och ta en cash och lugna ner mig lite.
Puss ♥

Jag har jobbat hela veckan men nu är det fredag

Lite sent inlägg, skulle kanske haft den rubriken igår men jag gick och sjöng på den låten ett tag igår för var så jävla taggad. Älskar fredagar.
Efter jag varit i skolan träffade jag och Fanni Emelie och Beatrice, vi åkte in till stan och fixade gash sen drog vi vidare till plattan och satt där och väntade på en present i ungefär 2 timmar, segt eller?
När vi fått presenten var det vidare mot härliga tyresö, jag Fanni och Emelie träffade Nicklas och Max och vi drog hem till Viktor där var det fiiieeestaaaaa loss!
Igår var en lyckad dag tycker jag tills några kom och förstörde fiestandet :( Men det gör ingenting. Jag Emelie och Fanni och kompiz som hos Fannipanni.
Nu ska vi gå och göra lite frulle bröder,
Puss



söt nyvaken tjej med party linnet fortfarande på ;)

RSS 2.0