party party party !

Är hemma hos Fisen, vi håller på att fixa oss sen äre mot The Wave! vad härligt då :)

Du är så stört patetiskt.

Så var man mobil lös igen då...
Förklaring:
Jag satt på 4e våningen i skolan. Lyssnade på musik från mobilen. Och hela klassen står lite längre bort. Så öppnas våran dörr, och alla typ skyndar sig lite mot dörren, inklusive jag. Men jag satt ju liksom ner, så jag skulle lägga ner mobilen för att komma upp *för jag ville inte tappa det* Så ist är det nån som inte ser mobilen och råkar sparka ner den. Så den landade på första våningen, på sten golvet..
R.I.P HTC Wildfire, den vackraste som finns


just nu

I came from nothing to something and I keep growing

Jahaja.. Så har man haft utveecklings samtal dårå. Fyfan säger jag bara. Fick feta utskällningen asså.
Kan bäretta allting imorgon. Just nu är jag feeeeett trött, irriterad, nervös, arg.. Men ändå glad :D hahaha


Live to Laugh, Laugh to live

Remember M
Remember E
Put them together
And remember ME ♥



Igår träffade jag Paula och Fanni mina små älsklingar ♥
Vi gjorde inte så mycket gick runt , luffade. Sen drog vi snabbt hem till mig för att hämta pengar och lite sånt.
Sen började kvällen och jag och Paula drog till trollbäcken en snabbis. Vi skulle träffat Felix men så blev det inte. Sen visade det sig att Fanni, Nicklas, Jonas, Lihammar och co. var på samma buss. Och dom skulle till samma ställe som oss tydligen.. Nyboda gård :)
Det var fett kul där. Övernattning. Men jag skulle sova hos Paula.. Fast hon mådde inte så bra så hon åkte hem vid halv 11 ungefär. Och jag försökte övertala fritidsledarna om att jag skulle få stanna kvar på gården. Alltså sova där. Men man skulle ha anmält sig, så det gick ikke "/
Aja. Det var kul ändå. Kom hem runt 12. Och då var det bara sängen , datan , tv och ostbågarna som gällde ! :D


antonello + linn = världens bästa humor


Home sweat home

Ikväll stannar jag bara hemma och chillpillar :) Mamma och jag ensamna (Y) För båda två är sjuka... Av två olika själ.

IDAG:
Dagen började med skit. Jag missade bussen och fick gå till radiovägen, som ligger rääätt lång bit bort -.-
Sen kommer jag till skolan, genomblöt. För att det regnade/snöade (?)
Dagen gick , blablabla. Sen blev det idrott. SIMNING. Så vi ska gå från skolan till simhallen. Och såklart är det jag och Fanni som går själva. När vi har kommit halvvägs. Möter vi massa killar från vanlig klass i 7an. först pratar vi bara. Seeeen... Blir vi båda mulade!? Och lyckliga jag började blöda från både mun och näsa. Dom hade ingen kontroll alls. BTW var dom 10 pers , mot oss två tjejer (?) W i e r d.
Aja... Så när jag kommer till idrotten, har jag blod i ansiktet och allting blir bara kaos. Jag mådde fett dåligt. För jag har ju varit sjuk, och det är inte bra att förlora mkt blod då. Inte bra alls. Men i alla fall. Olle då som ska ha våran idrotts lektion, fick lämna över den till nån random tjej som jobbade i simhallen. Så att han kunde gå upp och skälla ut alla killarna *om dom var kvar*. Och han ringde hem till två av killarna. För dom var tydligen värst.
Sen fick jag och Fanni gå till rektorn och berätta våran verision... Och killarna fick berätta sin. Sen out of nowere... Ska det här polisanmälas ?? Och vi känner liksom grabbarna... Vi är polare... Boddies... Det går ju inte:O
Så vi bad om att dom inte skulle göra nån anmälan. "Vi får väl se vad som händer med det" Sa kärringen till rektor -.-
Aja. Allting löser sig. Hoppas bara att det inte blir knas mellan oss nu. Asså grabbarna och mig+Fanni "/


HAHA

Så var man uppe då !

Nu har jag klivit ur sängen, och bara det tyckte jag var jobbigt -.- men nu gör jag en macka , sen ska jag väl lägga mig i soffan antingen framför Vänner eller Sex And The City :)



right now

Every morning sun rise it says I'm grazy in love with you

Just nu sitter jag och kollar på TV. Det ända jag har gjort hela den här dagen -.-
Imorgon stannar jag nog hemma också.

godnatt !


Wierd

It feels wierd to talk to you
It feels strange to have you around
Becaouse it's
you
My friend I allways could come to
My friend that allways made me smile



Snart ska jag dra ut en snabbis "få lite frisk luft" haha. Och sen ska jag försöka sova, för stannar hemma imorgon. SKÖNT.
Så det kommer väl ikke hända så mkt imorn dårååå.
Men juste... Jag hade skolfoto idag -.- asså jag är sjuk så mina halsmandlar är uppsvullna, och jag ser ut som är jävla äcklig padda (?) men visst om fotografen tyckte att det var snyggt , härligt för henne... Men fyfan började typ gråta när jag såg mig själv asså fyfan! BLÄ!


Från och med DU ♥

- It was you ♥



Jag vet inte vart jag ska börja. Jag förlorar och får så mycket på samma gång. Om man bara kunde styra sitt liv. Eller få en önskning som kunde göra hela ens liv bättre. Skulle betyder så jävla mycket. Jag vet exakt vad jag skulle önska mig. Inte att jag skulle få en speciell kille eller få en häst eller någonting sånt där. Det skulle aldrig funka. Jag skulle önska att jag hade ett léende på läpparna resten av mitt liv. Eller kanske att jag verkligen älskade livet och inte hade några rädslor.
Men egentligen... Man kanske behöver vara ledsen ibland, man kanske behöver ha rädslor. Man behöver förmodligen alla sortes känslor. Det är kanske det livet går ut på? Att leva och må bra, på alla sätt och vis. Men vem är jag och säga nåt sånt. Jag är bara 13 år, blir kallad p12 i skolan. Kan inte få skriva dikter för att jag tydligen är för ung enligt vissa. Vad vet dom om mig liksom? Absolut ingenting.Ingen vet allting om mig. Faktiskt. Inte ens min mamma, pappa, syster, bror eller min bästa vän. Knappt jag. Men snart, vet inte hur lång tid det kommer ta ska jag förstå mig på det mesta med mig själv. Men inte min omgivning. Jag vill ha spänning, jag tycker om när saker händer som jag inte riktigt förstår. För jag vill ta reda på det själv. Jag vet att jag inte tänker som alla andra. Jag är anolunda. Alla är det på olika sätt. Jag vet inte vad min poäng med det här inlägget är. Men jag tror att jag ville säga att jag ska må bra snart. Jag kommer att bli en annan person snart. Jag kommer bli gladare. Jag kommer aldrig vakna på fel sida. Jag kommer älska allting. Oavsätt vad. Men livet är uppbyggt på utmaningar. Vem vill att livet ska gå helt perfekt rakt igenom? Vad lär man sig på det? Man blir bortskämd i sinnet. Sånt funkar inte.


lev livet idag, inte imorgon, inte närsta vecka. Hela tiden, varje dag, just idag ♥

Tjo alla snyggingar !
Just nu sitter jag här och ska kolla buss till Fanni .
Har haft en sjukt pissig dag -.- Asså har mått så himla dåligt, och jag har tagit tre alvedoner... Sjukt ! Jag orkade inte ens gå från våran skola till centrum (?) Och det är typ 10 meter...
Aja, snart ska jag nog dra ut och träffa my bebi, Men vi får se :)


flippad helg vafan

orkar inte berätta :P men i fredags drog jag på americanska fotbolls matchen, det var våran skola mot strand skolan :) as kul! tyvärr förlorade vi -.- men men.
Jag kom hem rätt tidigt, så det var skönt.
Sen i lördags sov jag aslänge tills min katt väckte mig xD Då drog jag mamma och pappa in till stan och käkade lunch. Sen åkte jag vidare och mötte bocelli, nicklas A, jonas och kesse. Haha shit galna grabbar asså. Och redan då började min lördag as härligt. Efter det träffade vi Fanni, Julia, Moreno, Tim, lillen och massa fler. Vi luffade mest runt och det hände massssssa grejer jag inte vill ta på bloggen. Men kul hade vi i alla fall :)








Skolan..



Love your self

Idag har varit värsta chill dagen (Y) Fast i slutet var jag typ fett trött/deppig. Men det ändrades när jag träffade söta Pauliiih ♥
Vi gjorde inte speciellt mkt. Träffade Ammi, soffe och Julia mm. Hade kul kul och luffade runt i C.

Sen kom mamma coh hämtade mig, så drog vi till SATS och gick på nåt "Pilates" pass (?) Nån sorts yoga grej eller nåt haha.

Men  nu sitter jag och busar med Chilli och ska snart duuuuscha.
ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD INFÖR FREDAG, ska glömma alla problem, släppa loss, och träffa en underbar kille!



you ♥ Me





haha likt? ;)


Tired of trying, I just want to have you here ♥

♥ - Grazy in love with you - ♥


Wie, just nu är jag hemma och chillar :) Har inte speciellt mkt att göra.. Bangar inte på att göra nåt gal1 assså. Fast tror att jag tar det lite lugnt hemma idag.
Igår vaknade jag typ vid 14.00 ;O sen drog jag, mamma och pappa till Hörnet och käkade pizza (a) Och på Vallen vare match för Damerna. Där träffade jag Paula mm. Kul kul ! Sen på kvälle hände det inte så mkt, det var maaaaassa människor vid Press xD men bara massa snacka och inget som hände.
Jag kom hem i god tid :)




We only feel what feels inside

Paula Moisiola ♥ Linn Nordgren

På riktigt Paula, jag känner mig fri när jag är med dig. Jag är mig själv till 100%
Jag har haft en pissdag, och du hjälper mig alltid.
När du var sjuk, och du visste att jag mådde dåligt. Bad du mig komma till dig. När du hade det jobbigt hjälpte du mig ändå. Och jag hjälpte dig. Jag hjälper mer än gärna till Paula det vet du! Jag finns alltid för dig, och jag ska få allting att funka för dig. För att se dig få tårar i ögonen gör att jag mår dåligt. Jag får ont i magen. För jag vet nästan exakt hur du känner. Jag förstår dig totalt.
Jag älskar dig.


WIE

Tjabaa, nu sitter jag hemma och snackar med **** i tele :) Jag har varit ute med Julia Paula m.m. Haha gosh fett funfunfun vi hade assssså xD Lite fail där på slutet, men det gick braa.
Skolan va väl sååådär :P men men ♥


Wish it could be easy, but it's never..

I'm blinded
I did'nt reolice what I had..
I had the best
I had it all

What do I have now?
Just my own thuoghts of us getting back together





Cry and move on, it was my choice

Idag kommer bli en låååång dag. Ska försöka vara med på verkligen alla lektioner, lyssna ordentligt och inte prata med någon.. Blir bäst så, somnade och vaknade på dåligt humör.


Toooodaaay

2 cool 4 school

Nåväl nu bär det avvvvv mot skoooolan :)



It's you and me, no one else understand

skolan va som vanligt..
jag skulle hem sen och passa Chilli. Så gjorde det. Sen var Julia hemma, så åkte till Axo och Adam. Och snackade om massa skit.. Hänt för mkt.
Men jag vill leva i nuet, skratta idag, och inte bry mig om morgondagen. Jag vill känna mig fri att göra vafan jag vill..


dresscode

Försvinn från mitt liv. Vill inte ha med dig att göra..


Chilli

hihi, vi har döpt våran katt till chilli. Så jävla söt är hon!


Hehe

hon är som mina två händer typ :P

Axo och Adam

Haha vi slaggade hos Andreas Olofsson igår :P sjukt kul! Det var jag, Fanni, Adam L och Axo. Vi gjorde typ inte mycket. Men det var meningen att vi bara skulle kolla en buss ut till brevik. Men det slutade med att vi sov där.
Kul vare.
hihihi.

Men det var typ allting jag skulle berätta.. JUSTE!!! Om en halv timme ska vi dra och hämta en katt som vi ska köpaaaa!!! Fattar ni!? jag ska äntligen få en fucking katt. Jag har velat ha en hund eller katt sen jag va typ 2 bast :P ÄNTLIGEN!


There is no garanti that this life is easy

Juuust nu sitter jag, Fanni, Gloria och Jasmine i soffan och chilllllar.
Haha vi kollade nyss klart på "one missed call" som vi hyrde igår. Haha usch! men innan det kollade vi på "The last song". så jävla fin film asså!
Men men, igår hade vi det skiiiit mys, Ronja, jag, Fanni, Jasmine och Gloria. Vi satt ute till typ klockan två :D. Jaja. Vi hade det trevligt trevligt. Vet inte om det blev några bilder xD men kanske.
Puss

RSS 2.0