Nyår ;)

Fy fan vad nice, äntligen är det ett nytt år. Ni fattar inte vad 2009 har varit för jävla skit år! Jag tycker verkligen inte om de. Fast jag har fått nya vänner och kommit närmre vissa.
Fast allting dåligt har hänt. Jag har **** och jag har splittras från mina närmaste kompisar, jag har gått ner och gått upp i vikt.. , jag har gjort slut med en kille och blivit olyckligt kär.. Åh, jag orkar inte rabbla upp allting. Men det har varit hemskt. Men jag ska inte klaga så mycket! För det har också varit bra. Men en grej till, jag kommer ha världens tråkigaste nyår! Vi har alltid haft as kul, men i år är alla kompisar bortresta och min syrra ska inte vara hemma. Min brorsa ska komma med hans flickvän. Hur kul ska de bli? haha. Jag får längta tills klockan blir tolv bara så jag får ha lite kul.

Jaja, nu ska jag bli lite glad! Jag ska sminka mig och göra jig *fin* sebn ska jag ... försöka ha kul :).
Puss!

P.s; Avatar var en av dom bästa filmerna jag sätt! Rekomenderas av mig, lugnt.



jeeey nu har vi vaknat ;)

Men sorry, jag måste verkligen gå. Jag ska på BIO med Fanny, mamma, pappa och min syrra Julia. Puss på rumpan (vi ska se AVATAR :D:D)

natt

Jag har inte bloggat något idag.. Men Vi har haft massa kul med Vatten krig och allting! haha. jaja, klockan är mycket, jag är sjuk och vi måste sova. Hare nice bruschan ;)
C ya


dresscode


god natt på alla söta

Jag har haft en jobbig men bra dag. Jag har varit så jävla sjuk. Men alltid när jag sa att jag var sjuk förut, så trodde ingen på mig. Så nu säger jag aldrig de heller.. Tycker det är lite pinsamt. Men jaja.
C ya



Just nu..

Blogg tävling

Jag är med i en blogg tävling hos Rebecka :) 


Lite pics


Haha


Den träjan fick jag av Fanny igår :)
Tack älskar dig ♥


stan idag :)


Mitt nya hippie band :D hiss/diss?

C ya

 


Jeeey!

Jag har precis kommit hem, och gissa vad jag har köpt? Jag har köpt en AIK jacka ;D Och ett hippie band. Och sen när jag kom hem.. gissa vad som hände då!? Jag kunde ladda upp bilder igen :D jippie! Äntligen. Så här kommer julklapps bilder :D


Lite underkläder från Gina tricot


BH:ar från H&M


Högtalare till mobilden, nagelack och en nessesär *stavning*


Body butter och ögonskugga och ett läppglans


Skiva, en nyckelring som det står Bästa tjejen på, och två eye-liners


Pengar, plus 300 i efterskott ;)


Jeans, Åhléns present kort och ett randigt linne


Två snygga linnen


En lång armad tröja randig tröja och en tubkjol. Men tröjan bytte jag till en annan T-shirt som ni får se sen :)


Min mobil ;D Nice va?

Jaa.. det var de jag fick. Men jag fick också en I-pod högtalare som jag inte orkade ta kort på för den var där nere :P haha. Men jaja. Jag tror jag ska käka något nu
C ya



Staan ;D

Jag ska till stan med Fanny panny. Saga kanske kanske ska följa med. Men annars kommer vi i alla fall hem kring 2 tiden. Fanny ska köpa lite lös hår. Och jag ska köpa en Aik jacka :D:D:D *stolt* Asså ni fattar inte hur jävla snygg den är. Och jag kan liksom inte visa er heller för min f*cking nya mobil går inte att ladda över bilder på :O!? Bajs på den.. Men jaja skit samma. puss på er så görs vi. C ya!


Yo ..

Jag har precis spelat klart Guitar Hero med Alexander. Och han har redan åkt hem.. Jag håller på att försöka ladda upp bilder. För det gcik igår. Men det verkar gå lite segt just nu :P men så fort det går så kommer julklapps bilder ;D

Jaa.. Jag har bråkat med Fanny. Men... Det känns som vi har löst de, för vi snackade i tele. Och till slut började vi bara garva, sen så kanske vi ska vara med varann idag.
Saayeh om du läser det här så ring mig.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.. Så bye bye älskar er!



Heemmmma

Nu har jag kommit hem (ett tag sen men jaja) Jag har kollat på fotboll och varit med min cp kusin :P
Jaja, pallar inte blogga!? Bajs på er, hejdå ;D <33


Duscha, sen dra.

Jaa, jag ska bara duscha sen ska jag... juste! Åka till Nike cup. Men jaja, hej då ;)


Gammal bild, men jag gillar den :)

 


Say Goodbye - Chris Brown



Kommer ni ihåg tjejer? Älskar er föralltid!
Och ni andra killar ofc också! Puss på er.




Gjord av mig :)


Fan

Jag har ju fått en ny mobil! Och igår tog vi massa bilder och de. Och igår fotade jag mina julklappar, och skulle lägga in. Men nu har jag ingen aning om hur man gör!? Jag känner mig helt lost. Men jag får fråga min syrra när hon kommer hem. för jag har ingen kamera heller så min ända "bildgrej" är min mobil! Och nu funkar det inte!? Hur ska detta gå? haha. Någon som vet hur man gör med samsung?

Aja.. Nu ska jag snart åka och kolla på Nike cup. Och träffa min kusin. Han ska slagga här. Puss på rumpan!


En fin bild

På mig och Fanni :)
Hihi. Det kommer flera bilder sen :) Min mobil har inga batterier så... :P







Vakna och snygga :D (eller?)

nu har vi vaknat ch ätit frulle puss puss


Fanni ´s blogg ALLA besöker !

http://alltidfanni.blogg.se

http://alltidfanni.blogg.se

http://alltidfanni.blogg.se

http://alltidfanni.blogg.se

http://alltidfanni.blogg.se

http://alltidfanni.blogg.se

http://alltidfanni.blogg.se

http://alltidfanni.blogg.se

http://alltidfanni.blogg.se

http://alltidfanni.blogg.se


Fanni is in the House :D:D:DD:D

Som alla ser så är det Fannis om skriver :D
linn har min mobil och skickar över lite låtar till henne nya mobil ;D saga har tagit Linns mobil in på toa´n och messar typ alla på¨Linn¨´s kontakt lista :P ahahah! busiga lilla saga :D
aja ses alla små goda glada tomtar <3333333


Saga och Fanni <3

Nu är jag hemma hos Saga. Fanni ska komma snart. Det ska bli super kul :)
Men jag har inte käkat frukost än.. Vi ska gå och göra det nu :) Puss




Och så vad julafton 2009 klart

Jaa... Jag tyckte det var en härlig jul :) Jag fick min nya mobil.. Och massa mina andra grejer. Det kommer bilder så fort jag hittar den nya USB sladden :P hahah! Ville bara säga det.
Nu ska jag gå ner och käka frukost :D Puss


Svar på era frågor :)

1) Av: Sosso
Vilken färg skulle du helst vilja ha på dina ögon av dom här: (om du var tvungen att välja) lila, röda, helsvarta, helvita eller randiga?? ^^

Svar: Asså det var en ganska svår fråga, jag gillar min färg :P Men om jag var tvungen.. Skulle jag nog välja lila. För röda är lite läskigt. Och randiga är helt stört.. Men ändå ganska coolt :P. Och både svarta och vita är läskigt :P Då kan man aldrig "alla för vackra ögon" om ni fattar vad jag menar ;).

2) Av: Ellinor
1.Vad är du nöjdast med dig själv?
2.Vad är det viktigaste din kille ska ha?
3.Vilken tid går du upp på vardagar?
4.Vilken tid går du och lägger dig på vardagar? (när det inte är lov)
5.Vad tycker du om din söta kompis Ellinor? ;)
Svar: 1. Jag är nog nöjdast med mina ben om jag ska vara ärlig.. Eller som dom var förut i alla fall. Smala och.. långa :)
2. Min kille ska ha en fin personlighet och vackra ögon som jag kan drömma mig in i. Och såklart hellst magrutor:D (me like :D )
3. Det är olika på när jag börjar. Men kring 7-8. Och när det är lov så kanske.. 11 :)
4. halv 11.
5. Jag tycker hon är en underbar människa :D <33

3) Av: Fanni<33
Vem skulle du välja att leva med? Sean banan eller Marcolio?
Svar: hah! Jaadu.. Jag har ingen aning. Eller Sean banan är rolig, och han ser inte direkt dålig ut. Så jag tror jag väljer honom ;)

Tack så jätte mycket för alla era roliga frågor. Men om ni har något mer att fråga. Så är det bara att göra det. Jag gör allt för mina små söta läsare :D <33 Nu ska jag fira jul. Puss och Kram!


GOD JUL!

Idag är det Julafton mina kära! Jag skulle vilja ge er en present här på bloggen. Jag vet! Ni får ställa en personlig fråga, och jag ska försöka svara så bra jag kan! Snälla, ställ roliga frågor :D!! Sen kan jag lägga ut massa bilder på mig när jag var lite och lite sånt. Eller från andra julafton kvällar..? Säg vad ni tycker :D
Men nu ska jag nog ta och duscha och öppna min första pressent! Thing på er ;)


Sjuk

Jag är sjuk.. Det är as jobbigt! Men jaja.. Sånt är livet, jag fick säkert igen för att jag snokade i mammas och pappas garderob xD (förra inlägget)
Men jaja. Nu är min faster här. Hon ska hjälpa till med all mat och sånt till den stora dagen imorgon. Fast jag undrar om maten har kommit..
*går och kollar*
*kommer tillbaka*
Japp. Nu ska jag käka :D Puss på er ;)


RSS 2.0