regniga sverige

hahaha, stackare som är där! Här är det mycket mycket varmt och skönt. Fanni har precis gått upp till lägenheter, och jag sitter i parken och kollar FB lite :) mys mys. Ska nog också börja röra mig uppåt nu!
Men igår gick vi ner till den närmaste stranden, vi brukar inte vara där så mycket. Pga massa ryssar :S haha. Men vi gick ner dit, hade köpt cola , fanta chips och lite bira till mamma och pappa :D Så direkt när vi kommer ner dit är det några som jobbar där. *turk killar* Skit söta allihopa.. Haha, dom tog foton med oss och dansade med oss och massa grejer. Det var fett mysigt :) Och mamma och pappa var publik ;) haha
Men men, puss på er alla! :D



Lilla jag i tisdags :) när vi skulle åka ringar :D

Hur han dog.. ?

Okej, ni ville tydligen veta hur han dog.
Asså mamma och jag såg att det kom ambulanser och skit. Sen gick hon på stranden, då kom hon tillbaka och sa att jag och Fanni skulle gå dit. Det var en Turk-gubbe, typ 45 årsåldern fast såg mycket äldre ut. Han låg på rygg och var typ helt död. Men det var en privt båt som var på stranden. Och vi tror att han var ute i vattnet, fick förmodligen en kallsup. Och höll på att drunkna, sen såg killarna på båten honom. Och när dom kom in var han död. Det stod folk på stranden och grät.. usch!

men skit i det.

Dålig bild, men det var aaaas höga vågor idag. Tagen av : Ozzi ;) en kille på stranden

;o

glömde säga igår att det var en kille som dog på stranden......

Tuuuurkey :D

Guuuuud, det är så skönt här! Vill inte komma hem, vill att alla ska komma hit istället ;)
Vi har precis kommer hem från en restaurang/pub. Det är värsta dragen på kvällarna här. Alla står och dansar på bardiskar och skit ;) fett kul.
Meen jag sitter ute i parket vid våran lägenhet.. Har inte så mycket att säga, och har inga bilder heller :(
jaja, nu ska jag kolla fb liiite ;) puss påre :D <3

Fanni ♥ Linn

Vi ligger på golvet båa två och snackar (a) om massa grejer. Jag är förvirrad och hon har kul ;) haha. Meeen, jag ville bara säga att jag åker till Turkey imorgon. Och jag kommer inte att kunna blogga.. :( Men när jag kommer hem blir det mycket biiiiilder :D ;)


my eye's





Fannis eye's



syster

Jag kunde inte sova.. Sen hörde jag att ytterdörren öppnades :D Min syster kom hem, hon har varit på bio. Så jag sitter här nu nere hos henne och ska kolla på Sex and the City ;)

puss <3


Dröm

Jag kan nästan se det.
Den drömmen jag drömmer,
men d
et finns en röst i mitt huvud säger
Du kommer aldrig att nå det
Varje steg jag tar och
Varje beslut jag tar
Känns som det inte finns någon riktining till 
Min tro skakar
Men jag måste
hålla mitt huvud högt

Det kommer alltid finnas nya berg att klättra på
Men jag kommer alltid ha motvind
Även, vet jag att jag kommer klara det
Allting handlar bara om hur man klättrar sig uppåt..

Jag ställs emot kamper
Och tar chanser
Dom kan slå ner mig
Men jag kommer inte ge upp
Sånna saker är dom man måste minnas mest
Och ta med sig till nästa berg




 

henri lloyd

Yeeeah ;) Jag var inne i en butik idag och blev kär idag.. Asså har velat ha en sån här tröja länge, men har aldrig prövat någon. Och nu har jag hittat min kärlek.. men har svårt att välja färg ;) haha (a) ni får hjälpa miiiig :D


Den vita är ju snygg så länge den är ren ;)


Och sen den blåa är snygg.. Men jag vet inte riktigt ! Hjälp mig ;o

Puss <3

They got nothing, we got everything together!

jaa.. Vad ska man hitta på idag dåå ? ;) Jag och Fanny ska förmodligen till Grönan. Men innan det ska jag duscha, raka bena *så man är fresh och vacker till turket ;) * Sen ska jag åka till sergel och fixa en klocka och byta en grej på H&M :D

Jaa.. Men det var allt för mig ;) hare :D


just nu ;)

senaste sms skickat

Älskling, när du har hittat din mobil, vill jag att du ska se det här och må av det. Jag saknar ditt ansikte. Jag tänker på dig natt efter natt. Hoppas du mår bra. För när jag tänker på dig, är då jag mår bäst ! <333333

Home

Yess, nu har jag varit hemma ett tag :) Jag sov ju hos Fanni, sen drog jag och hon hem till mig och hämtade min gamla mobil för att kolla om mitt simkort funkar ;) och det gjorde det :D :D :D. Så nu har jag en mobil ;)
Sen åkte vi till centrum och typ chilla, så kom Adam och Niclas :) Då åkte fanni hem xD. och jag har varit med dom tills nu typ :D vi hade fett kul :)

Men det finns inte så mycket mer att säga.. :P <3


Vet inte hur många sånna här bilder Adam tog på mig -.- :P


Me and Fanni baby <3

Min mobil :(

Jag 'r dum i huvet .. -.- Min mobil hamnade i vattnet :( min älskade ägodel!!!!???? Jag, Anton, Adam och Fanni stod på en brygga gjord av bara blankor. Så skulle jag sätta mig ner och min mobil låg i min byxficka *hade mjukis*. Sen hör jag bara PLUPP!!! :( så ligger den där i vattnet. Och nu är det heeelt död. Men tror att SIM kortet funkar. Så då får jag ta min gamla mobil.

Men alla langar nummer!


Städa -.-




Färe bilder, snart kommer efter bilder :P Måste bara börja (a)

Dina tårar är mina tårar

Så är det. Jag skyddar dig till 100%. Om någon säger nåt elakt till dig, säger den nåt elakt till mig. Bara det att du blirr sårad. Jag blir arg! På det sättet är vi olika.. Men om något säger nåt cp till mig, blir jag sårad och du arg. Samma sak där.

Jag svär, om jag ser denna kille en gång till. Kommer han stå med en pula på huvet och ommublerat ansikte. Det har gör .. ÅH! Jag får helt seriöst panik--> Damp-->ont i magen--> Och du gråter. Han gör ingen nytta.. Och alla som går på allting han säger. Undrar när han kommer fatta hur jävla omogen han är? Vad är leket liksom. Men älskling.. Du ska inte lyssna på det han säger. Du är värd så mycket bättre :)


Fantastic four !

Det är fan jag, Adam, Fanni och Niclas :D haha.
Nytt namn till oss guys ;)
Men idag vaknade jag hemma hos Fanni, sov där igår :) Sen drog vi till Centrum och träffade Niclas och Adam. Vi gick på bio! ;) Späck såg vi.. Trodde jag skulle gavra helaaaa tiden. Men det var typ rätt töntig. Fast ändå helt okej :)
Sen åkte Fanni till Farsta och skulle möta sin mamma. Så jag adam och niclas åkte till centrum och köpte lite choklad (a) och annat grejjs. Sen drog alla hem :D haha.
Skön dag faktiskt.

Snart kommer min Gudmor och alexander, min kusin :) för att gratta lilla mig (a) 

puss <3

Bilder från onsdag-fredag:


sötaste kattungen eveeer! Det är Vicktors, jag sov där i onsdags



Jag i torsdags, i väntan på bussen ;)


Haha Fanni kåtar sig på Kembel .. ;)


Adam och Fanni igår :)


Jag hos Fanny idag :)



Jag och Fanni pusss <33 deet var allt


Grönan

Yepp, here we come ;) Jag och Fanni har fått guldkort (!) Så idag blir det premiär för oss på grönan ;)

Bilder från dagen




Haha orkar inte mer :P <3



Skit skumt..

Mamma och pappa är väldigt mystiska.. Jag skulle fråga om jag kunde dra till grönan med Fanni och Emil. Så här lät det.

Mamma- Ehhhhhmmmm.. *hon blir helt tyst*
Jag- Hallå? Det är väl okej?
Mamma- assssåå.. Det är okej, men du kan inte åka. Jag kan inte säga varför.
Jag- Whaat? *fattar inte ett skit*
Mamma- haha, nää jag kan inte säga varför.
Jag- Då ringer jag pappa , du är liiiite skumm nu :P

Pappa- Ehh.. Jag kan inte säga varför du inte kan åka. *Säger exakt samma sak :s*
Jag- Men säg bara?!?!? :p
Pappa- Asså det är en överaskning som inte vi kan styra över. Men du måste vara hemma till kvart över 6 senast.

Sen snackade vi lite mer.. Asså fattar verkligen ingenting. Jag vet att det är nån sorts överraskning till mig. Men förstår verkligen inte. Dom var verkligen skumma.. Aja :P

skolavslutning ! sommarlov !

Åååååååååååhhh !! Gud vad skönt med sommarlov! Shit vad jag ska njuta asså!? haha. Men jag har inte så mycket att säga.. sitter med eye linern i handen och ringar på fingrarna och klänningen och allt är på xD fast jag börjar om en timme :D haha


Facelook och lite ringar ;)


Klänningen :)

Linn 13 år (a)

Haha yeees ;) jag är 13 idag! Det har nog varit en väldigt bra födelsedag. Det började med att min familj (förutom min bror) väckte mig med *sin vackra sång* (a). Så öppnade jag massa presenter. Bla en ny data och guld kort :D
Sen när jag satt på bussen ringde telefonen och då sjöng dom i min klass för mig i bakgrunden , tack! :D
Sen var det inga lektioner alls bara städa skåpen -.-. Men det funkar ;) Sen åkte jag hem och bara hade det skönt för mig själv en timme. Sen träffade jag syster Fanni :D Vi åkte hem till henne och hämtade mig present. Jag fick örhängen, cowboy hatt, ett halsband som vi delar, och en ringa :D Tack älsk.
Sen åkte vi hem till mig och rog det lugnt. Och sen kom min släkt. Eller bara farmor och lasse, Robert (min bror) och hans flickvän, min kusin Alex, Farbror och hans tjej. Mycket nice :) fick en kamera av broder min !! :D Tack älskar dig.

Men nu ska jag inte skriva så mycket. Utan lägga ut lite bilder:) puss


Oj herregud -.- men mamma och jag :)


Bror :)


Kusin :)


Me



Bror och hans flickvän Ewe :)

Nej nu orkar jag inte -.- kanske lite från familjens kamera. Dom här tog jag från min nya :D
Puss på er

OMG

Haha kolla snubben som dansar jao ;o


Fanni länkade den :) puss, nu ska jag sova :D

Jippiiii

Imorgon fyller jag åååååårrrrr !!!! :D :D :D längtar fett mycket (a) Jag ska ta hål i naveln den 2/7 :) det blir bra det, precis efter jag har kommithem från turkey ;)

Men nu ska jag käka lite och tare lugnt. Puss på er :)


Just nu

JOBBIGT

Idag.. Har det varit en jobbig och tråkig dag .. Tills klockan slog 1!! :D Då var vi klara. Hela dagen idag har vi sprungit och gjort olika grenar. Asså alla idrotts klassen blev indelade i grupper, alla klasser blandade Aja, det var jobbigt i alla fall. Först var det kul, men sen började jag känna av skadorna och massa grejjs :P
Aja, skit i det! Det var kul i början sen blev det bara jobbigare och jobbigare. Men sen så blev jag i puttad av några i åttan några gånger -.- Det var skit kallt i vattnet :o Fast blev skönare ;)
Sen så kom Fanni och min älsklings gullunge fyller år idag :D GRATIIS!!!!!
Vi träffade Tobi, Totti, Alex, Krystian lite senare. Men innan satt bara jag Linda, Mickis och Fanni och myste i solen ;)

Nu ska jag fixa lite , puss <3



just nu.. inge smink eller någonting ;)


You go down the hall and talk to your friends
I see you all the time, when you go there and smiles
Then you turn your head
You're watching me
Our eye contact shines
You stop and smile at me
I smile at you
We smile
My chest is filled with quiet
When I just think your name over and over again
I love it
I love you <3


RSS 2.0