Så ska det se ut

Jag älskar dig ..

Ängel

Mina ord blir babbel, men mina känslor är äkta för dig. Snälla, det ända jag vill är att ha dig nära. Jag skiter i vad andra tycker och tänker. Du förstår mig, och jag gillar dig som fan. Vill inte säga det till dig för att skrämma bort dig. För dig vill jag inte svabbla bort som jag gjort med alla andra.  När jag trodde jag var ensam föralltid, kom du som en ängel .. Du är min ängel i mina tankar. Vill veta vad jag är i dina tankar, om jag är en playad korkad brud du bara plockat eller om jag betyder nåt för dig..♥ ♥

När du ler blir jag varm, och du är den jag vill vara med. Gillar dig precis som du är, och jag kan säga flera gånger om, att jag gillar dig som fan. Men ingen kommer nånsin fatta. Du är som en räddare i nöden som jag bara hade tänkt att du kan ju funka så länge. Men med tiden blev du så mycket mer i mitt huvud. Jag skulle aldrig tveka på att kunna säga jag älskar dig.. Det är stora ord.. Och dom vill jag ge dig ! ♥ ♥

Jag har tråkigt :P <3

Jag sitter här med farfar och han ingenting att göra :o haha. Han är inte så pratglad om man säger så .. Men jaja, jag tänkte bara berätta att jag ska peirca mig :D :D det är jättesvårt att förklara :P  men kan visa sen när jag gjort det i alla fall. Jag ska ta när jag fyller år. Och det är 8 juni :D Så jag kommer ha den på skolavslutningen najs bajs säger jag bara :D

haha, men jag tänkte bara säga att alla som kommenterar Fannis blogg. Ge er ! Vadå att hon drar på sig rykten , vafan.. Och att hon drar på "lilla söta linn" med i det. Som dom säger. Liksom vafan har ni med det att göra? Om ni nu verkligen måsta säga det, säg det face to face. På facebook eller nåt så man ser vem du är. Om du bara läser henne blogg så kan ni inte känna henne tillräckligt bra för att säga sånt. 
Åh blir så arg ! :P haha <33
 

jajaja. Nu ska jag kolla lite peircing ställen :D


Jag och linda idag i skolan :D


Och samma fast med lilla linnéa med ;) ahha

Vallen

Igår sov jag ju hos Fanni. Hehe, vi hade fett kul ! Gunnar 41 år!! hahah bara Fanni fattar ;) haha.
Nej men jag sov där, vi kom hem kring 23.00 Najs huh ? ;) Sen busade vi. Och vi somnade typ 3. På morgonen blev det stressigt, men vi hann med bussen som tog oss till Vallen. Där lirade vi fotboll med: Kevin, Danne, Adam, Tom, Kalle, Stålis, Kembel, Wille, Leo .. aa, sen kommer jag inte ihåg mer :P jag och Fanny va dom ända tjejerna ;) najs :D :D

Men jag har inte mycket mer att säga.. Är det någon som har orkat läsa min Novell btw? :P <3


Novell

 

Skuggan av dig

Klockan stod på 04:36 och jag hade fortfarande inte somnat… Jag låg och tänkte på dig, inget annat än dig.

Efter en timmes tänkande hade jag bestämt mig, jag skulle göra allt för att få tillbaka dig. Du hade lämnat mig och jag blev sårad. Men jag gick vidare.

Nu har det gått ett år jag kan inte sova på kvällarna för det finns inget annat i mitt huvud. Det står bara ”Jonatan” med stora bokstäver och fin test i mitt huvud.

Ditt ansikte är som en guds ansikte. Din röst är som ängla sång i mina tankar. Det finns inget finare för mig. Du är bra på alla sätt… När jag var sjuk kom du med choklad och blommor i handen. Mina föräldrar älskade dig, mina kompisar älskade dig och mest av allt älskade jag dig.

Du sa att du älskade mig hela tiden. Jag frågade mig själv en lång tid, menade han det? När jag tog mig mod och frågade. Då sa du bara, ”klart jag gjorde… Men nu har du förändrats du tror att jag älskar någon annan när jag bara gör två hjärtan i ett sms, du tror att jag inte bryr mig om dig. Men senast igår kom jag till din skola och satt där i två timmar för att vänta på dig. Det visade sig att du inte var där. Det är nog jag som ska ställa frågan till dig”. Jag frågade om han ville lämna mig eller ge mig en andra chans. Då gick han. Och jag har inte hört av honom sen dess. Jag blev krossad.

Men nu, har jag bestämt mig. Jag försökte skriva ett brev när klockan stod på 05:57. Det gick inte speciellt bra… Men jag tyckte att det fick duga.

Det stod:
Hej… Jag vet att det har gått ett år, men jag har inte kommit över dig än. Och jag sa alla dom där sakerna bara för att jag älskade dig så mycket. Och jag tror att jag fortfarande gör det. Jag ville få en andra chans. För jag tror att du och jag är menade för varandra. Om du inte tror det, berätta för mig. Jag skulle kunna ändra hela mig för dig. För utan dig, inget mig. Du var det ända för mig. Alla sa att jag var lycklig och log hela tiden. Varje gång jag fick ett sms, och jag log. Förstod alla att det var från dig. Varje gång det ringde och jag suckade förälskat förstod alla att det var du som ringde. Tänk och tyck vad du vill, men jag kan inte tänka utan att tänka på dig. Allting går bättre när jag tänker Du hjärta Jag. Jag ville bara berätta hur jag kände.
Snälla hör av dig… Puss och kram kommer älska dig för alltid. // Jauqline <3

Jag gick till skolan när klockan slog 08:00. Kom lite sent, men brydde mig inte. Hela dagen var en längtan på att få se ditt namn på min skärm på mobilen eller att komma hem och ha ett brev i brevlådan som var från dig.

Två dagar senare när jag precis tappat hoppet… Och låg i sängen klockan var 23:44. Och jag började få tårar i ögonen. Men kände att jag var tvungen att vara stark och ha tron kvar. Precis då ringer min telefon som ligger på köksbordet. Så jag skyndar mig att tända alla lampor som jag springer förbi. Och jag fick tag i mobilen. Det var dolt nummer.

- Hallå? Sa jag.

- Hej… Sa en röst som fick mig att tappa andan. Jag satte mig ner på en köks stol panikslaget.

- Är det Jonte? Sa jag förvånat.

- Japp… Sa han.

- Åh herregud… Fick du mitt brev? Sa jag nyfiket och kände hur min röst blev skakig.

- Såklart jag fick… Jag måste vara ärlig. Jag har inte kunnat sluta tänka på dig. Har fundera flera gånger på att överraska dig, med att komma till din skola eller komma hem till dig sent på kvällen. Men var rädd att du skulle stöta bort mig. Du ser så bra ut och jag tänkte att du hade fått någon annan. Sa han. Jag hörde att han var ärlig.

- Men gubben… Det finns ingen annan för mig! Du är den ända. Du skulle ha kommit. Om jag hade skickat det här brevet tidigare, hade det hänt så här då också? Sa jag.

- Ja, jag hade inte ens tänkt innan jag ringde dig då. Men nu har det gått så lång tid så hade förlorat hoppet. Sa han ledset.

- Men varför tog du dig aldrig mod och skrev ett brev eller ringde eller någonting sånt? Sa jag och rynkade pannan för mig själv.

- Jag vågade inte… Trodde att du hade en ny och jag ville inte bli så sårad.

- Men hur sårad tror du jag har varit? När du bara reste dig upp och klampade iväg… Sa jag och började känna mig lite irriterad.

- Men jag ångrar djupt att jag gjorde det nu… Snälla, vill du ge mig en andra chans? Sa han och jag blev tyst.

- Eh… Klart jag vill ge dig en andra chans! Vet du hur länge jag har väntat på det här eller? Herregud vad jag är lycklig! Sa jag och hörde hur Jonatan började små fnittra lite.

- Jag älskar dig. Sa han sedan. Och jag menar det. Var inte rädd, för jag ska aldrig lämna dig igen. Hör du det? Sa han och jag kände hans léende genom luren.

- Jag älskar dig också. Vart är du? Sa jag och log allt vad jag hade.

- Jag är utanför ditt hus. Han skrattade till. Och jag gick till ytterdörren.

Där stod han och väntade med sitt gudalika ansikte. Och han kastar sig på mig, jag håller om honom så hårt jag kan. Fan vad jag har saknat honom…

Det här är det bästa som kunde hända mig. Jag har aldrig varit så här lycklig. Jag kommer aldrig lämna honom, och han kommer aldrig lämna mig. Han kysser mig långsamt. Jag besvara kyssen, såklart.

- Det här händer verkligen… Kan inte tro det. Jag älskar dig! Jag kan inte sluta säga det förlåt… Sa jag snällt.

- Nej jag kan knappt tro det själv. Tänk om du inte var den du är och hade skickat det där brevet. Jag älskar dig också. Och kommer alltid göra det. Och du…?

- Mm? Sa jag och log.

- Vi är ämnade för varandra, som du sa. Jag tycker också det. Jag har aldrig älskat någon så här mycket. Älskar inte ens min egen mamma så här mycket som jag älskar dig.

Jag lade huvudet på sne och log.

- Puss på dig.  

- Puss…

 

Detta skriver jag juste för att man aldrig ska sluta hoppas. Man ska aldrig sluta tro på någonting man verkligen vill ska hända. Det man tror på, ska man få andra att tro på. Lita på mig, det funkar oftast. Om man tror på sig själv och han mod.

 

// Linn Nordgren 2010-04-24

 

Love…


Saknad

Jag har saknat många.. Men jag tror inte att jag har saknat någon så här mycket som jag saknat dig ! Du betyder mycket för mig och kommer alltid att göra det. Alla kanske inte älskar dig, och alla älskar inte mig.. Men jag vet att vi kommer älska varandra föralltid! 

När du tog "farväl" av mig: ;)

Älskar dig stora syster.
Jag vet, vissa tycker det är töntigt.. Men jag har aldrig hittat någon som betyder så mycket för mig.. Och är tjej ;) hahah ! Vi har exakt samma humor, vi tänker exakt lika dant. Men oftast dom som tycker det är töntigt.. Ni har inte hittat den lyckan som jag har ! Så suck on that.. hahah! Nej men vi är exakta.. Vi är syskon .. :) <333

Ramundberget

Det är najs bajs här uppe :D Och även fast jag längtar hem, så försöker jag njuta så mycket som möjligt :D hehe. Men orkar inte blogga så mycket om vad vi gör på dagarna.. här kommer bara några bilder :





Nu blir det icke mer.. Men det kommer säkert imorgon :D puss på er ! <3

herreminskapare


Jag tar seriöst inte åt mig !! Asså det är fan något fel på mig.. :/ <3

Party all night ;)

Yes så ska det bli ;) haha, nej men skulle ha sovit hos my little baby men det blev inte så :P Utan ska hem ca 00.00
Hihi. Men jaja.. Just nu är jag hos Rebecka och hon står och fixar sig medans jag sitter här allderles klar och frääääsch ;) haha skojja ;) nej men jaja..
Haha, har typ inget att skriva om men men :) Det är i alla fall en grill fest. Och jag är sååå taggad :D Ska typ va feeeett med flummig... (det blir roligast så :D )
Men ska dra nuuu :D Puss !

Åh får damp

Asså.. Så fort man tror att man börjar gilla nån, och den gillar en. Blir allt fel. Och jag blir själv kvar och snackar med ett jävla fyllo i tele?
Bara Fanny fattar vad jag menar. Asså vi hade fett kul igår.
Men jag blev sårad också.. Asså inte lika sårad som jag har blivit. Men lite besviken, för jag är så dålig på att läsa folk.
Jag kommer väl få vara ful och tjock och ensam (!) hela livet .. :P haha.
Jaja, sånt är livet liksom ? Jag är inte 60 bast heller. Så jag har ett tag på mig, men blir så lack ! Ändå..

Yeah yeah. Just nu sitter jag och kollar på Jersy Shore på MTV! :D
Fett bra !

Men jag vet inte vad jag ska göra.. har inte haft lust att blogga på fett länge.. men det kommer väl sen när skolan börjar igen ;) (imorgon)
Så det får vi hoppas på. men nu ska jag nog dra och ha tråkigt (;S)

Singel..

.. Och sökande!! Usch, asså hur länge ska man behöva vänta? Det är alltid någon som poppar upp, och precis när man börjar få känslor försvinner den personen hela tiden. Det är sjukt.. Jag försöker.. Vad mer ska jag göra? Jag ville bara säga att jag är singel!! Och det är bara att komma och ta mig! hehe (a)


Men en person kommer alltid att finnas.. Det finns ingen som kan ta hans plats.. Fast jag vill att den jag faller för, kommer få bort honom ur mitt huvud!

Biiiiiilen

Jag sitter i bilen påväg hem nu. Jag har ca 1 timme och 30 minuter kvar tills jag är hemma :) hehe. Usch vad jag inte tycker om att åka bil länge. Får så sjuuuuukt ont i mina njurar :/ usch ! Det är fan hemskt. Sen efter när jag ska resa mig upp så går jag som en gammal tant/gubbe. Med hukad rygg och grejer. Ehy fy fan ! haha
Men jag har inte så mycket mer att säga.. Mer än att det kommer bli mycket bilder sen ;) hihi


Coolingen her self ;)

STÖTEN

TJÄÄÄNNA :D

Jag drar till Sälen / Stöten om en timme. Fanny har inte kommit än, men hon kommer väl om en halv timme eller nåt sånt. Sen är det en bilresa (7-6 timmar lång -.-) som gäller.
Jag ville bara säga det.. Och vi har kanske kanske internet med oss.. Ingen annig. Men jaja. Sen ville jag säga, att jag har ett förhållande med en sötiiis :D Det kom väldigt plötsligt, men jag har känt "kärlkesvibbar" för honom ett tag. Och sen bara kom det. Vi bestämmde oss liksom :P Det är synd att vi inte känner varandra sådär 100% bra, men det kommer bli bra i alla fall. Han är den första jag kommer träffa när vi kommer hem ;) (ta inte illa upp någon annan:P )
Men men.. MUUUU haha, nu ska jag packa det sista (host, gkodis,host!! ) haha, och käka frulle ;) hihi.

Puss och kram Skummbanan!


Puss på dig Fanni, jag ska ta hand om dig på gamla dar ;) hahahhaha

♥♥
Älskar dig .. :) N.A+L.N

Poskafton

Idag har jag packat klart inför Sälen. Fanny kom hit och hjälpte mig lite :P haha. Sen drog vi till vallen och spelade lite fotboll med några kompisar. hehe, eller jag och fanny spelade inte. Vi kollade mest och garvade åt massa grejer. Kul kul.

Just nu sitter och hemma och lyssnar på massa musik med familjen. Men jaja, har inte lust att blogga vill vara med familjen. Och vara trevlig så man får lite poskägg;) haha !

lite igår :P


Busa lite med syster




ignorera sättet jag sitter.. jävla quasimodo :P xD


godnatt

just nu


Some were over the rainbow

Finns det hopp att det kan bli du och jag igen.
 Men ska jag ödsla min tid?
Följa magen eller mitt krossna hjärta?
Följa hjärnan eller viljan?
Många frågor finns, men inga svar.
Bara funderingar.
Det är allt mitt liv är just nu
Funderingar... På dig eller utan dig...
Det kanske finns svar... Men vart?
Är du svaret.. Eller är du frågan?



RSS 2.0