Första advent


När dom gjorde som dom gjorde förr

Det finns aldrig någon väg tillbaks till dig om han har varit ett loser, ett riktigt jävla as. Eller hur? Låt honom veta att hans sista chans är bränd och att ni aldrig kommer börja om igen.

Och med det säger jag hej på denna lördags förmiddag eller heter det eftermiddag? Har aldrig riktgit fattat det där... Iaf! Igår tränade jag och åt middag hemma efter skolan. Myspys med ceasar sallad. Sen åkte jag till Allé plan och träffade mina brudar som jag har saknat otroligt. Har ju inte varit med dom så mycket på senaste tiden :/
Vi hade kul där i trollbäcken och sen runt tolv gick jag hem, liten promenad är alltid bra. Men det hemska var att jag pratade med Oskar i telefon för jag var fett rädd. Då dör min mobil hehe... MEn jag lever och mår bra.

Idag har jag bara tagit det lugnt och ska snart åka med mor min och träna. Sen ska jag hem och duscha och kanske dra ut elelr så ska jag hem till Pontus och vara med några killar från min klass hehe.
Puss

Jag har tyvärr inga bilder just nu, eller jo det har jag men jag har inte den dator jag brukar ha och den kan jag fkatiskt inte ladda upp bilder på. Lite synd sådär, men det kommer nog senare ikväll.

Kärlekspiller

Jag har gått igenom mycket
Men jag har hamnat här
Den jag är idag är den jag vill vara.
Den jag är idag är den du har gjort mig till
Du har gjort mig glad
Du har gjort mig arg
Men du har gjort mig till en bättre person
Du har gjort mig till mig.


Snälla kan någon hjälpa mig

Den som är en ängel och hjälper mig med min design får en länkning i 5 inlägg, jag ber någon snälla??

Breaking Dawn

Kom precis hem från Sickla, har varit på bio med Fanni, hennes mamma och Jasmine. Vi såg Twilight BReaking Dawn. Rekomenderas verkligen, om man har gillat dom andra filmerna lär man verkligen gilla den här.
Det var bara en scen som jag inte riktgit gillade, det blev lite för mycket. Ni fattar nog när ni sätt den!

Skolan har börjat blivit lätt att gå i, inte jobbigt det är bara lätt. Jag är glad för det mesta och mår bra. DEt känns som allting i min vardag inte har blivit jobbigt, som det var förut. Utan det är lätt att gå upp på morgonen och lätt att åka iväg och träna även fast jag inte vill, det är lätt att leva typ haha :D förut var jag as mycket FML. Hehe så det känns sjukt bra brorrrr

trying to apologize, You're so ugly when you cry


Längesen!!

Hur är det möjligt?

Att du finns i mina tankar än idag
Efter så här lång tid, är det dig jag vill ha i slutändan
Ingen kunde tänka sig att detta skulle hända
Men det gjorde det
Jag kan inte tänka på något annat än ditt fina skratt
Dina händer som konstant nuddar mina
Dina röst som gör mig pirrig.
Vem kunde ana att detta skulle hända?
Just dig, just mig.
Jag är kär

Fasen måste bli bättre på detta

har tappat bloggen helt vad äre med mig...
Aja idag var jag i skolan och fick ett konstigt samtal -.- men men. Sen var det väl inget speciellt med denna dag. Allt som vanligt.
Ska lägga ut en låt som gör mig så jävla glad och får mig att vilja vara denna brud

Vet ni vet ni!?

Min familj ska skaffa en hääääst

Karatefylla

Weeey, jag vet att ni älskar min blogg.....
Har inte så mycket att säga, det har inte hänt speciellt mycket alltså. Lägger upp lite fucked up bilder ist!
Godnatt på er! 
BTW, ville bara tillägga att Kevin och typ fett cool.

Pallante...


GRRRRRR

Would you just be friendly and kill me?

l-sjdbfgv

Who do you think you are?


Nu får det vara nog älskling, det funkar inte längre. Jag mår så jävla bra av att ha dig i mina tankar men det tar över. Du tar över. Kom inte tillbaka, snälla.

Kan badrummet bli klart eller

ÅH stör mig en aning på att vi håller på att renovera vårat badrum och har gjort det i drygt två veckor nu... Kan det bli klart snart? Så jag min far och min mor slipper stå och trängas i vårat lilla badrum där nere... Usch U-land problem eller? *blink*
Men hejpåerockså. Idag är det tisdag och jag har haft en väldigt icke-spännande dag. Det som var lite kul i skolan var väl att vi hade simning, hatar det menmen man måste ju vara med, och det veckar så otroligt mycket minnen. Första simningen i årskurs 6 träffade jag en som jag aldrig kommer glömma i hela mitt liv.
Men det är skit samma just nu, för just nu ska jag bara ladda upp bilder och snacka lite på FB och sen SOVA.
BTW, Kevin Salomonsson är den ända personen som är cool. Ingen annan!

Detta hade jag på mig idag för er som bryr er ;)

Random yeah...

Jasså

Steinmarit -
Good site, good idea, but, in my humble opinion, you need change design...

Svar, Thanks but why do I have to change my design? Yeah, maybe it's old but why?

änglar

Jag vill vara en ängel... Hihi, jag är typ kär i en kille i 7an, vet inte varför jag skriver det men kom och tänka på det nu :D han är så jävla söööt!
Just nu ligger jag i sängen och borde verkligen sova, men uppenbarligen så gör jag inte det... Tyvärr. Fy på mig! Men är faktiskt på väg att stänga av datorn nu. Men vi hörs snart, puss

Haha fail


Make me a better person

Gud vad det här höstlovet har varit perfekt. Det kom i perfekt tid till skolan och det var inte mycket bråk, jag har gjort lagom mycket saker och allting har bara varit perfekt sak i perfket tillfälle! Jag har ju varit på Rihanna konsert, jag har sålt biljetter till Twilight Fan Event, jag har sovit hos dom jag älskar, och dom jag älskar har sovit hos mig. Jag har inte varit ensam knappt en timme den här veckan. Åh, det enda problemet nu är att jag skulle vilja att det skulle vara en vecka till kanske... Eller iaf några dagar till... Aja, snart är det jullov igen så jag ska försöka klara mig.
Nu känner jag att jag bara babblar på här, men jag ville bara skriva lite och kanske ska lägga ut lite bilder snart om jag hittar några ;)
Puss


HAHA mannen..... mannen.... sög bild! (y)

PIMP jocke med mig och Fanni. Hemma hos mig

Rihanna fan



Rihanna

Idag var jag och Jasmine på Rihanna konserten! Fan vad grym hon är, är lite kär alltså. Tack för en härlig kväll gumsi. Efter det åkte jag och träffade Emelie och Fanni och nu är jag och Emelie hemma hos henne och Fanni gick till en kompiz.
Men ni får sova så gott, hör av mig när jag får tid!

en sån här T-shirt köpte jag där :)

RSS 2.0