Kär

Hejsan bloggggggen.
Idag började skolan kl 9.10 och slutade 15.40 ;O Lång dag asså -.- Fast vi fick sluta 25 minuter tidigare (a)
Det hände inget speciellt idag faktiskt.. Förutom att Julia sköt en basketboll i magen på en liten tjock kille i 5an xD hahahaha!



Dresscode of the day, plus Dannes kofta xD


Jonte Fanni and Juliiiiaaa

Du är dom ljusa prickarna på min svarta bakgrund

Mina känslor är obeskrivliga !

Julia and Julia and Fanni jao

Haha, jag har precis kommit hem från att vara med Julia och Julia. Och sen en liten sväng med Fanni :)
Jag slutade skolan typ 15.10 sista lektion syslöjd -.- hahahah så jävla kul att mobba Anika , våran lärare. Hon är sjukt störd :P

Men sen gick jag med jullanpullar Hansson och Fanni till centrum och mötte typ Tommy och alla. Sen träffade Vi Julia B. Fanni drog med Tommy och jag , julia och julia drog till strand. Då mötte vi Danne och Ralle typ xD söta grabbar det där asså ;)

Vi busade runt lite, Sen var det bara jag och hansson kvar. Så vi gick och köpte ett paket glass medans vi väntade på min buss. HAHA! hon träffade en 98a på bussen, som hon sen följde med hem ;o sköööön tjej asså! :P hahaha, hoppas det gick bra för henne ;)


Jag julia och Julia idag xD

Jag älskar att shoppa (a)

Var precis i Haninge (a) Med mami och Mormor :D Sköna brudar det där asså ;)


Mina nya navel piercings :)

Resten kommer sen


Mattis och jag chillsnaaaackar just nu , om igår ^^

Känslor gör ont att tänka på

Drar mot haninge nu :)


Shit ..

Kom precis hem från Pontus Persson. Klockan är altså 3 på natten (Y) bra jobbar lilla flicka -.-
Men faaaan vad kul vi hade! Lihammar ringde mig vid 21.00 ungefär. Och ba: är du hemma? Jag kommer och hämtar dig, du ska med till persson. Vi kommer ha askul med dig. Det är brudar här också, så du får vänner.

Efter typ en halvtimmes övertalning sa jag Ja okejdå.. Och mamma och pappa var hos våra grannar, och skulle dricka och hålla på. Så det var tummen upp på det asså! haha.
Så lihammar kom och hämtade mig på Mattis moppe xD Och vi drog till Persson. När jag kommer dit säger han dock: Inga brudar är här. Men du kommer ha kul ändå! Så jag var ensam tjej med Persson, hans bror, Lihammar, Malmqvist, Mattis och victor södergren. Men shit va dom blev f**** Fyfan va kul det var!
Och sen hände det massvis med grejjs, som jag inte vill lägga ut här. Men jag vill bara säga att jag var NYKTER! (a)

PUSS

P.S tyvääääärr, så tog jag absolut inga bilder :(

Simon Jordan

Helt seriöst.. Du får mig alltid att må bra, du är som en manlig verition av mig. Du förstår exakt hur jag känner och du vet exakt vad du ska säga.
Jag mådde dåligt, men du hade ingen aning om det. Så får jag ett sms, helt random, där det står:
Du måste få veta en sak jag har tänkt på. För mig spelar det ingen roll hur du ser ut. För din insida är den finaste jag sätt på länge. Du är en ängel <33

Hur jävla härligt var inte det att höra? ;O
Asså idag, på träningen förstår jag inte vad som hände. Men jag satt och var där först av alla. Så ringde jag Fanni för att höra hur hon mådde. Så snackade hon med mig om en grej, som jag redan hade hört. Men jag satt med en väldigt speciell tröja på mig, och bara luktade på den.. Den fick mig att må bra för den påminde om *****
Och det var ***** Vi snackade om. Men jag visste redan allt det hon berättade. Sen var det inget mer med det. Men jag började känna mig mer och mer ensam. Förstår inte. Sen på träningen trodde jag inte att någon skulle märka att jag mådde dåligt, utan att alla skulle gå på att jag bara var trött. Men mina tränare och flera gymnaster kom fram till mig och undrade hur jag mådde och frågade vad som hade hänt. Asså det har ju inte riktigt hänt nåt. Men jag började gråta ..... ? Visst ingen såg, för jag gick in i redskaps rummet.. Men jag kände mig så jävla patetisk! Förtod ingenting. Sen messade jag mamma, och sa att hon skulle hämta mig. Då kom hon och farmor. Och allt var bra. Sen kommer jag hem. Och börjar böla.. ? Asså nånting är det med mig som inte stämmer.... :'(

Tja fan long time ago

Länge sen asså.. Men jag är hemma hos Fanni just nu. Hon sover och jag är glaaad, vettefan varför men mår fett bra :) Bara jävligt trött.
Haha, jag sov i mjukis, långarmad, strumpor och tjocktröja ;o För vet ni hur jävla kallt det var igår eller !? Vi träffade Julia Baumfelder och Julia Hansson. Så vi drog runt lite snackade, träffade Pattis, Nathalie, Mandi, Chama, Valli m.m Så satt vi på "värmetrappan" och värmde ruuuuumpaaaahn ;)
Det var kuuul.
Sen drog vi och kollade buss hem till Fanni. Och sen åkte vi med 75an till strand för att träffa Nån Emil och hans kompis. Jag och fanni har aldrig träffat dom men men (Y)

Precis innan dom kom, så spydde Julia H :( Fett synd tyckte jeeeettesynd om henne faaan :P
Men Emil tog hand om henne xD

SEN KOMMER VI TILL DET JOBBIGA -.- Klockan blev för mycket så om vi drog hem till mig skulle mina päron lacka. Och om vi drog till Fanni skulle dom också lacka, för vi sa att vi skulle sova hos Julia H. Men sen fick vi inte det..
Så jag ringde Danne (a) och frågade var han var och lite så. För vi vaaar preeeecis vid hans hus. Men han va hemma hos Ralle, men så snäll som han är så kom han till oss och var med oss. Men vi kunde inte sova där :(

Liiite jobbig situation vi var i asså.. Det var kallt och alla stod och hackade tänder -.- Men sen tog vi ett beslut att dra hem till Fanni "/ och det gick så bra så, hon fick ljuga lite för sin mamma och jag förklarade allt :)

Perfaaa (Y)
Sen fick jag låna Dannes tröja också gullegris han vadå ;)


gammal (a)

Hollllaaaa

Hejsan alla snyggingar.
Igår kom fanni till mig och sov här. Det hade hänt lite grejer .. så "/ Men mitt i natten vaknade jag av att jag mådde as illa :( men men. Och fanni har varit sjuk aslänge. Jag bestämde mig för att stanna hemma. Och hon skulle åka hem.. Men vi somnade om och nu har vi käkat frukost och hon är fortf kvar xD Men hon ska hem snart :)
Det jobbiga äääär, att jag måste ändå till skolan, för att hämta en leighets ansökan -.- Så dom kommer fråga ut mig.. Men jag funderar på att gå till skolan när "vi" *dom* har fotbollstunering nere på vallen. Då är inte min lärare där (Y). För han skulle aldrig tro mig -.-

Jaja, jag tror att jag ska åka dit snaaaart. Men vi höööres ;)


bild brist "/

När jag mår bra, mår jag bra

Haha såklart liksom ? ;)
Jag är på jävligt bra humör just nu faktiskt. Trött, men spraliig :) just nu vill jag bara ringa typ en person (a) och typ säga jag älskar dig :) du är perfeeeekt ! höhöhöhööhö hahahaha.

ne men jag vill göra nåt gal1 just nu ;o
Puss


hahahhaha omöööjligt att läsa :/ men i alla fall. han är sjukt fin Simon Jordan. Du muntrar alltid upp mig och får mig att må bra :) du finns alltid för mig <3

Måste läsas för att få en liten gnutta av hur jag känner !?

Jag vet vad vissa kanske tycker och tänker om mig. Jag vet att jag kan få folk att tänka att jag kanske leker eller försöker spela ball. - MEN jag vill att ni ska veta att vem fan ska jag leka? När jag älskar att leva livet och vara mig själv. Och spela ball.. Nje :P Fast vem vill inte vara coooool liksom, men leka nej nej.

Player?- Nej. Det är något jag hatar. ingen vet hur mina killar och mina känslor är. INGEN! jag vågar fan inte ens berätta det för min egen "syster" (fanni) För att alla tar allting på fel sätt. Och på nåt sätt kommer allting ut. Dom senaste sakerna som har hänt mig, håller jag inne. Visst, jag tycker om kärlek.. Jag älskar att vara kär. Men det är för att det händer mig så få gånger att jag blir riktigt kär ! I mitt liv, har jag älskat en ända person. Och jag vet folk som är mycket värre.
Sprida rykten om mig? - Det är bara onödigt skit. Ni får tycka vad ni vill om mig. MEN att "ni" *DU* ska springa runt och garva åt dig själv för du tycker det är så jävla kul att få se mig må dåligt. Pga att du säger ; Hon får nya killar varje timme. Asså jag vet inte riktigt... Men jag har inte det ! Människa till människor, JAG HATAR ATT LEKA MED ANDRAS KÄNSLOR! Det är det nästan det värsta man kan göra angående kärlek. Och att jag snackar med andra killar kanske skriver Hej, hur är det nu för tiden? :) Som en tjej kompis ;S Jag triv bättre med killar, har flera killkompisar. Tycker det är skönare. Men plötsligt ska man bli straffad för det också. Och bli stämplad som *i tjejers fall* Slampa, Hora och kanske ibland player, och typ Heart Breaker. Har jag krossat någons hjärta? Nej? Eller jo, men det var för både hans och mitt bästa. Jag krossade mitt eget, genom att säga: jag kommer älska dig föralltid, men det kommer inte funka.. ? Det är den ända jag älskat. Han heter Pontus. Något problem med det? Visst, jag har kysst en kille utan att ha blivit tillsammans. Och anledningen till att jag gjorde slut med Gurra, var för jag hörde att han inte ens tyckte om mig, utan playade mig? Vem fan hade inte gjort slut ;O
Jag blir bara såååå lack. Hur kan man döma så fort av att höra det från nån annan? Och när en kille kommer fram till mig och säger: Hur gåre med den killen, eller nej juste, det var den.. Eller nej vänta det var ju den ändra! haha. oj lite rörigt.
Man ba : hmm ? vart vill du komma? alla dom där är mina komipsar? problem? Tack.
Asså.. Hur kan man?
mitt tips till er är, fråga den det snackas om .. Var snäll och dömm inte! Tro inte på allt som snackas runt.

Jag just nu -.-

Skolan (?)

Just nu har jag såå sjukt tråk.. -.- Men dagen idag var väl helt ok :) vi hade ju inga lektioner eller någonting xD så helt okej. Imorrn däremot, ska vi ha brännbolls tunering med alla idrottsklassen.. blandat! Som förra året -.- Haha det blir väl kul i guess xD

Fanni verkade trivas i alla fall ;) Men kommer sakna sommaren så jävla hårt! ♥


HAHA

http://fuldans.se/?v=cfzowdqozb

Ni MÅSTE kolla på det här!


Brustet hjärta..

Jag har inte känt mig så ensam på länge. När jag gjorde mitt beslut och lämnade dig för en annan, kände jag att det var så rätt.. Det skulle bli lätt! Hur fan kunde jag vara så dum? Jag är envis, ja. Men jag trodde faktiskt att den här gången skulle vara rätt. Men, att träffas och göra det vi gjorde. Och sen inte höra av sig. Det är så fittigt det kan bli. Jag känner mig så jävla blåst! Jag trodde på allt du sa. Jag trodde du var bättre en min älskling. Jag gjorde allt för att få dig. Och nu har jag förstört allt, jag har gått miste om allt jag hade. allt gick bara i småbitar. Jag saknar er båda. Vad är min lösning? Skita i er båda? Försöka mer? Ge igen? Troligen inget av det.. Jag försöker laga mitt brustna hjärta. Men, du fanns där. så det är bara trasiga bitar av dig.. Vill inte ha dig där igen.. Eller vill jag?

Jag vet inte vad jag vill längre. Allt står still. Men jag vet att jag känner starka känslor för DIG


Home at jespers plaaaaaaace jao

Sitter hemma hos Jesper Lihammar med fanni. Eller hon sover xD haha Vi ska typ också slagga nu.. har inte mycket att säga.. haha. orkar iiiinte berätta om mig daag. så hare göttttt

FIXA IHOP MIG !

Det händer så jävla mycket inom mig just nu.. Usch.

Idag vaknade jag hemma hos Fanni. Vi hade kuul igår, Höhö. Men Fanni klippte sig, och jag tittade på -.- Hoppas hon blev nöjd :P Sen gick vi till ica. Sen åkte vi hem. Vi ska träffas lite senare tror jag. Vet ej vad vi ska gööööra. hoppas på att träffa ***** men men. 
Jaja, jag och mamma gör hemma gjoda pixor för första gången ;) Kuuul.
Men puss påer

I wanna know you're name, I think I'm in love

Jag ska snart draaa och träffa Fanni. Har ingen aning om vad vi ska göra. Vi hittar väl på nåt när vi träffas ;)
jag sitter och sminkar mig och plattar håret (Y) Men.. det var allt för mig :D
Hör av mig senare.


Sova

japp, efter en rätt härlig kväll/natt går jag och lägger mig.


right now

Sjuk, härligt (Y)

kolla igår, då blev jag ju typ sjuk på riktigt. Och idag mådde jag liiite bättre än igår. Fast höll på att spy imorse :s men men. Åkte och träffade fanni , jesper och tommy. Vi lodade runt lite. Sen typ träffade vi jonas, adde och kevin. Haha vi drog till krusboda. Och sen skulle jonas och dom stanna och vi skulle dra. Men dom kidnappade typ mig, så jag dissade dom andra och var med Jonas , Adde , Kevin och Heggis (Y) haha.

Vi hade kuuul !
Men nu sitter jag inne på Skype och har kul.


Denna fiiiina varelse (a) ska Simon åka och kolla på imorrn. Höhö, jag ska få åka på den nån dag (Y) och jag vill hjälpa till att sprejja den ;) hihi.

Puss

Hej jag är kär

Nr.1 Ryen Sheckler


Nr.2 Zac Efron



Nr. 3 Jonny Depp



Nr. 4 Usher



Nr. 5 Matthew Mcconaughey



Nr. 6 Taylor Lautner



Nr. 7 James Franco




Feeling lonely

under kvällarna när jag sitter i köket typ helt ensam och bara lyssnar på musik. önskar jag att jag hade någon som jag kunde sätta på en film med. eller i alla fall ringa och snacka i flera timmar med. jag ber till gud, att jag väljer rätt den här gången


Polisen

Polisen ringde nyss, och sa att dom hade fått in en mobil. DET VAR MIN! skönt. Dom frågade om jag visste vilka det var. Då sa jag att trodde jag visste vem det var. Då fick jag förklara lite :) vad dom hade för utséende liksom.
Sen ringde dom igen, typ 5 minuter efter och hon ba: skulle du känna igen dom om du ser dom face to face? Då sa jag , JA. då sa hon typ att hon skulle höra av sig senare ;O fett läskigt :D men fett coolt om jag skulle ta fast dom ;)



Läste detta just nu ;

Hej du är snygg, ska vi träffas nån dag ?

Hur reagerar man liksom om nån säger så till en .. ? Funkar inte riktigt så grabbar ;) tyvärr.
Fast alla är inte så menmen, jag fallar för lätt. Och har svårt att klättra upp igen.. Inte bra av mig.
Men som sagt, nu är det slut med sånt ! jag är singel , låt mig vara det :)

Det blev ingenting idag.. Min mamma ringde mig och ba:
-DU ÄR JU SJUK?
ehm jaa ? men jag vill inte sitta hemma hela dagen, vill komma ut.
-Jag vill att du stannar hemma.

Ahapp ? Så fick man stanna hemma som en handikappad och ha tråkigt. Menmen, nu ska jag nog fortsätta med att ha tråkigt, puuuuuss


Let's fall in love, thats all i want

Just nu, sitter jag och degar. Har blivit sjuk "/ Men jag vill ta en alvedon och sen dra någonstans, känner inte riktigt för att vara med familjen idag. Vill göra nåt helt galet och vill inte bry mig om någonting annat än mig själv. Haha, känns skönt :) Bara för en dag liksom.
Sen tare lugnt igen.

Så jag ska nog dra till min träning och typ bara kolla. för jag har så sjukt ont i hela kroppen. har absolut inte aning om vad jag ska göra sen. Fanni ska träffa tommy ... Och det ska jag inte göra xD men jag hoppas på att träffa ***** :)
Haha, kanske slaggar ;) ;) ;) fast jag mår inte så bra så det blir nog inget "/

Jaja pusssss


Hahahahah


Går det att göra nåt annat än att älska den här????


hahaha, det är äkta jag och fanni. Vi går alltid runt och sjunger där häääär högt som fan ! det är helt klart våran låt :) ;)

trött på att behöva bry mig om vad alla andra tycker

Yeaah, från och med nu är det jag som bestämmer och fattar beslut. Jag har gömt mig för länge! Höhö.


What can i do ?

Sitter hemma hos fanni just nu :) Vi träffades på andra träningen för termingen. Kul kul.. Fast det var sjukt tråkigt men men. Sen träffade vi typ Raffi, Felicia, Valli och Chama. Satt och snackade lite med dom. Sen drog jag och Fanni och träffade Emil för att hämta mobilen jag skulle få låna av honom (a) TACK !
Träffade "tippo" och några fler också ;)

Yeah yeah, nu sitter vi i Fanni's bod och kollar på HIGH SCHOOL MUSICAL ! YEEEY xD hahah, men det är sjukt bra jö ;o

Pusssss


Lånad av fanni :)

Gosh, omogna små pöjkar

HAHA! kallar mig p12..? För det första är jag inte Pojke, för det andra är jag inte 12 bast. Shitt, du erkänner att du playar för din kompis skull. När du sagt till mig dagen innan, I love you. Du vet inte vad playa är i så fall.. Asså du vågade inte fråga om jag kunde slagga hos dig. Hur går det ihop? Sen dumpar jag dig, DÅ säger du; jag hade ändå tänkt göra det. HAHA! Skrattretande.
När jag snackade med dig, skakade jag för jag vet att du ljuger och jag vet att du bara säger så för att vara cool. Shitt, jag är F13, du är p15.. Du beter dig som min ålder, jag beter mig som din ålder.. Känns det bra? :)

Du finns hos mig, även om du försvann.. Du kom tillbaka.. Allting har förändrats, men du finns kvar!

Varje gång är som den första gång vi sågs. Även om det är över nu. Allting har förändratas. Men du finns kvar. Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal. Jag var äldre. Och nu sågs vi igen. Gått så lång tid så länge sen. Decennier tillbaks. Men jag minns det såväl. Varför kärleken brunnit. Utav olika skäl. Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp. Trotts min väg vart lång kantats med gupp. Jag stått utan för din port så många gånger. Så många brev många sånger
Minns varje ord varje rad jag skrivit. En längtan så stor. Minns varje dag jag lidit. Har gått genom livet med en övertygelse. Att jag satt något spår. Som har haft betydelse. Aldrig besvarad aldrig tillmötes. En kärlek så varm utan den vilket öde. Från vinter till vår. Sen sommar till höst. Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst. Hjärtan som slår. Vi står där vi stod. Minns det som igår. Första gången du log. Som om jag snubblade pladask. På marken och bara dog. Jag var ung du var yngre. När vi sågs första gången. Rusade förbi mig snabbt på perrongen. Blev hjälplöst förälskat. Obeskrivligt tagen. Som om jag låg ner på marken och blev slagen. Betraktade ditt hår. När det fångades av vinden. Som att svimma på en bergstopp utav svindeln. Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden. Tappa hjärtat i knät. Kunde inte tänka logiskt eller sunt. Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung. Började sakta uppvakta på avstånd i brev. Men det spelade ingen roll vad jag skrev. Du hade inte fastnat än inte fattat än. Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem. Men efter ett tag. Det började korresponderas. Mina förhoppningar dom väcktes. För att sen raseras . Du flyttade utomlands någon annanstans. Gav bort din hand till en annan man. Och breven som skrevs dom kom aldrig fram. Men mitt hjärta det brann och min åtrå var sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann. Långa dagar blev till nätter sen till år. Nu står du där på gatan. Sargad av tiden. Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart. Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks. Trevar mig fram för att etablera kontakt. Tar tag i din hand. Vi kanske brister ut i ett skratt. Det var så länge sen. Men det finns där än. För passionen jag kände för dig kommer alltid tillbaka. Du ett hjärta utav guld. Nu är det mitt tåg och dax för avgång. Stiga på aldrig tveka en minut. För att allt som flyger upp måste landa till slut
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs.Även om det är över nu.Allting har förändratas. Men du finns kvar. Allt var svävande men nu så ser ja klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag. Du är som att andas för. Jag gav aldrig upp dig när du försvann. Långa dagar blev till nätter sen till år

Jag kan inte rå för mina käsnlor för dig. Jag kan inte gå ett steg utan att tänka på dig...



Fan va kul det var

Igår vare ju the voice, shitt vad jag dansade :D
Fan va kul det var ! Det var sjukt bra musiiik !
Det som va jävligt olyckat va att min mobil blev baxad.. Men jag bryr mig inte så mycket, det var jukt kul :)
Haha, många skratt och ett ragg ;o eller flera men en jag dansade sjukt mycket med.. Gosh han va kåt i guess ;) Sen var det små killar kanske ett år yngre en oss men jävlligt små och korta.. Han va typ till mina bröst. Jag stod bakom dom.

Han- vill du komma längre fram?
Jag- haha ah visst
Han- Du kan gå framför oss

Sen fattade jag att som skulle stå oh jucka bakom mig xD hahah! Så jävla skrattretande.
Jaja, kul vare i alla fall :)

Har tyvärr inga bilder alls ;o

Smärta blandat med rädsla


Rädslan att såra någon annan
Är större än rädslan att blir sårad
Jag bryr mig inte..
Vill bara komma ifrån
Vill bara kunna ta steget mot nåt bättre
Även fast jag vet att det kan bli tårar
Och svek

Rädlsan att svika någon och göra den besviken
Finns i magen hela tiden
Du vet aldrig när det ska släppa

Jag vet inte vad klumpen i magen betyder
Vet inte hur jag ska få bort den
Ska jag såra för aatt få mig själv att må bättre?
Eller ska jag låta allt rulla och ha kvar klumpen?


Mitt beslut måste bli klart idag
 ♥


The voice idag (Y)

Feta härligt (Y)
Fett kul det ska bli, älskar att träffa folk och lyssna på musik och aah.. Sjukt bra! Längtar tills klockan slår 7 :D
Jag ska dit med Fanni, sen träffar vi säker massa där :) IIIIIHH vad jag längtar! :D :D
Jaja, min farfar och låtsas farmor är här :) så ska typ vara liiite med dom sen ska jag duscha och sånt ;)




kärlek

Kärlek för mig är annurlunda
Än vad det kanske är för andra

Kärlek är nåt spännande
Det står aldrig still
Man blir bara mer och mer kär
För varje minut, och dag som går

Jag har varit så kär kanske en gång förut..
Och nu för andra gngen känns det verkligen på riktigt

 



Ångrar mig


Bara Fanni som fattar <3

drama

Jag vet inte vad jag ska ta mig till..

Home, blev upphämtat -.-

Så, jag skulle ju dragit in till ung08 med Fanni efter jag käkat.. Med det blev ju inget med det.. För jag somnade halv 6 oh mådde as dåligt efter middagen. Så blev det knas mellan mig och Fanni.. Orkar inte förklara :) Men se va alla så söta och kom hem till mig och typ ba: DU SKA MED UT! haha (a) Så jag fick vara med älsklig oh jag och Fanni blev sams :) <3



haha, jag gurra och Jesper va kvar ett tag själva och busade

babe

Alla har precis dragit. Träffade Tommy, Älsk och Lihammar i Centrum. Vi drog till haninge för att fixa en grej. Sen drog vi hem till Mig :)
Vi gick över till Nicke en stund också och chilla (Y) haha tommy somnade i hängmattan xD 
jaja, ska träffa fanni snaaart. Vi ska typ in till 08 (Y)

Jaja hare gött

 
Jesper mobbar tommy på bussen !


träffa mig!?

Jag har såå jävla tråkigt.. Har målat naglarna.. Jag har duschat.. klätt på mig.. Vad mer ska jag göra när jag är nästan ensam hemma ? *städerskan är här*
Jaja kolla vilken fin klänning mamma kom hem med ;o


Älskar den (a)


Målat :)


Don't know what i would to without you

Just nu ligger och i soffan och tråkar galet! Vet inte vad jag ska göra.. Vid 5 ska jag typ träffa Fanni vid vallen. OJ JÄVLAR! det är om en timme.. Aja, jag skai får hare typ börja göra mig i årdning snart. Ni får hare bäst!
Btw, vi ska dra in till U-08 idag igen ;) kul kul. Fast den här gånger runt 20.00 typ.

Yeah yeah!

Igår, klädd redo för att dra till Ung08


Igår kväll/natt

Ung08

Igår va vi på Ung08 ;) Sen slaggade vi hos TobbeliTobbe.. Det var sjukt kul (Y)
Idag ska vi in dit igen, fast lite senare. Typ om 20 minuter! Och min hår har icke torkat än -.-
Jajajaja, nu har jag inte jycket mer att berätta ;)
Men Fanni är här och vi ärrrrr snyyyyyggggaaaaah ! ;) hahah

The sun i shining every day, but far away ♥

Saknar mit barndom..
Det är sjukt svårt att förklara
Men jag hade det så lätt när jag var liten
Jag uppskattade allt!
Jag var en ängel enligt vissa..
Nu?
Visst, Fanni kallar mig ängel haha..
Men det är inte samma sak..
Jag saknar det verkligen på riktigt
Och för er som inte visste..
Så är jag så jääävla rädd för döden så det finns inte..
Det har jag varit sen mitt första andetag
Grät på kvällarna när jag va typ 5
För jag ville inte att mina föräldrar skulle somna
Och inte vakna upp igen

Det är obeskrivligt bara..
USCH!




You're in my life ♥

Helluuuu everyone!
Idag har jag haft en häärlig dag med Nathaliiie. Vi åkte in till stan och hade det ruligt. Jag köpte en T-shirt och en navel piercing  
Vi satt på TacoBar i typ 2 timmas (?) haha, snackade om allllt möjligt.
Vi drog hem typ vid halv 5. Då träffade jag Jasmine (!) Hon kom hem från Tunisien inatt  Sjukt härligt att träffa henne igen! Vi hade båda mycket att snacka om och massa sånt så det var nice!


here we go agian

Idag för det hur mysigt som helst! HELA min familj var samlad, vi käkade hur god middag som helt och sen åkte vi iväg och hyrde film (Y)
Helt seriöst , jag älskar min familj mer än nåt annat! När alla är på bra humör dådå  

Men just nu sitter jag på mitt rum, och lyssnar på sammmmma skiva som jag lyssnar på varje kväll  

Imorrn ska jag träffa sööta nattis! som jag har saknat otroligt mycket  
Jaja, hare bäst!


Mess up my bed .. with me

Sitter och drogar min skiva (a) Har as gamla högtalare, men dom är sjukligt bra
Jag ska snart börja klä på mig och så för idag blir det bio med mamma, pappa, ewe och roberto (Y)
Hare gött alla små pöjkar och flikkor!



Love you

hahahhaha omg, Simon Jordan tack för att du har räddat min kväll! Du har fått mig att skratta så otroligt mycket.. TACK!


Comfertible

Sitter och kollar på nån jävla cp film (?) Snackar med Gurra och Simon på msn. Min syrra och hennes två söta polare drog nyss, Johannes och Linus ;)
Har lite planer för imorgon, jag ska typ på bio igen med mamma, pappa, robban och ewe
Sen vet jag inte..

Men puss påer! Om någon har nåt kul att berätta tell me, är sjukt uttråkad -.-


Boy i miss you so damn mutch

First I was insecure , Then you came
Made me happy , Made me strong
♥ 



Idag har jag bara typ legat i sängen till klockan halv 3 typ  Sen städade jag heela rummet  vet ni hur jävla tomt det blev nu. haha!
Jaja, nu kom mamma hem, och jag ska duscha och sen äta Oxfilé med henne  

Puss!

Nån dag sen

Saknar dig läskigt mycket

Jag sitter här och har dö tråkigt :P Har precis myst med syrran , vi köpte Ben and Jerrys och gyrde 'Baksmällan'  

idag:
Har jag varit på Vallen typ hela dagen :P
Träffade först sööööta Danne  och alla kevin, mickis, adam, fanni, emil Alla dom. Kul kul. Sen träffade jag och Fanni Paula och Linnea. Sen kom tommy och Bohman och tobbe  Sen drog tommy och alla, och Adam L och Nicklas kom jao.
Kul hade vi i alla fall.

Men nu ska jag lyssna lite på muusik och sånt.



You're the one thing that I'm missing here
With you beside me, I'm no longer fear ♥


Miracles can happen ♥

På något sätt
Har jag alltid sätt mirakler
Som omöjligt
Men idag, häne ett mirakel
Tre ord
Jag älskar dig ♥

Jag ska gå och lägga mig nu, puss påer  det här är nog en jävligt lycklig dag.




korvar är gott

Vi har bara degat i sängen idag, haha!
Idag ska jag typ gå på bio med mamma, robban, ewe och papi :D fast det är klockan halv 7 eller nåt sånt Så vettefan vad jag ska göra under tiden
Kanske bara vara kvar här (?)

Aja, puss


Turkiet #10



The colector

SE INTE DEN FILMEN! Fyfan.. Den var bra.. Men så jävla äcklig :'''(
Det var icke najs..

Men jag är hemma hos Fanni, Tommy är också här
Jaja, nu ska jag vara social

P.s Jag ångrar lite mitt tidigare inlägg, men jag tänker fortfarande ha kvar det. För jag tycker jag har rätt i vissa grejer men men :) tyck vad ni vill.


Godnatt

OH så jävla pissed just nu.... orkar inte med alllaaaaaaaa som ska hota hit och dit -.-

Ronja Romina Rashtak

Jag har inte mycket att säga bara att om allting är som jag tror så har ni äggat Tommys hus..?
Du skriver på din blogg att du och Diana Stjärna Rasol är redo för ett uppdrag , och ni är utklädda till påskkärringar? Om jag har rätt , så har Påskkärringar och ägg nånting att göra med varandra.. Har jag rätt?
Hans mamma hittar sedan dagen efter, ägg över typ hela huset.. Och ett äggskal där det står Tommy på? Lite busted säger jag bara.

Du har ljugit för nån av mig eller Jasmine Brown om ett fucking halsband? Antingen ljuger du för Jasmine och säger att du har köpt det till Tommy. Eller så ljuger du rätt upp i mitt face om att Jasmine har hittat på det? Jag vill bara höra sanningen , och det ända sättet verkar ju fan vara det här..? Det är det ända jag har kvar :)
Visst inte speciellt moget att skriva så att alla i hela Tyresö kan läsa.. Men vet du vad? Jag bryr mig inte ett piss, för ingen kan vara så omogen som du, och ägga nåns hus, eller ljuga rätt upp i mitt fucking ansikte!?

Jaja, hare gött!  ♥

Tankar och beslut

Igår spenderade jag typ hela kvällen / natten (runt halv 3-halv 4) åt att skriva i min "notebook" jag har den alltid liggandes i mitt nattygsbord.. För just sånna här tillfällen.. Jag skrev 5 sidor tror jag.. Och för ungefär två månader sen skrev jag sju sidor om att jag har gjort helt fel. Nu var det mera lite Tankar och beslut. Och idag mår jag priiima  

Jag och Fanni ska dra oss ut mot Haninge för att göra gelé nagar vettu  Så hare bäst !

 
Outfit, tröjan köpte jag igår

Vill bara vara i vårat Sagoland

I mina drömmar är du bara min babe
Ingen annans
Allt är bra
Jag vet att du älskar mig
Och jag vet att jag älskar dig

Ska Drömlandet bli verklighet?




 
Hade tänkt slagga nu alla söta  


Right now


RSS 2.0