Turkiet in my ♥

Vi har varit här i.. 4 dagar nu (?) nånting sånt. Jag känner att jag skulle kunna vara kvar här hur länge som helst! Men vi har ju 10 dagar kvar! Så det är chill. Jag och Fanni brände oss första dagarna, men nu är det över så nu blir det neger på G! Vattnet är helt underbart, som vanligt och det är bara helt sjukt vackert här. Har saknat det sååå mycket.
Jag och Fanni tänkte slänga in ett video inlägg ikväll! När vi är lite mer fixade *blink*
Igår var vi i Alanya, jag köpte converse och ett armband till Jack. Fanni köpte converse, en vit chanell väska, en tröja och ett halsband.
Aja vi hörs!

Tja mongos


ehm aa..


Desiree Nilsson

Erkänn att den är bra? Jag tycker början är lite... Så att man vill skratta typ hehe. Men man vill ju sjunga med i refrengen!


turkiet då

Nice dag, Vaknade tidigt och berättade min läskiga dröm för mamma sen åt jag frukost och kollade på tv typ två timmar. Behövde inte duscha, för det gjorde jag mitt i natten igår (a) Och pilade mig! Hur nice?
Sen åkte jag och mamma till centrum för att handla mat osv, sen åkte vi vidare och gjorde ett ärende *blink* Och då följde Fanny med på vägen. Jag och Fanny hoppade av i centrum och åt lunch :) Och nu är jag hemma och har börjat packa!
Mamma och pappa ska på FooFighters konsert ikväll, så jag och Fanny skulle vara ensama. Men icke sa nicke :) Jack och Joshi kommer hem hit. Vi ska typ sitta uute och chilla och typ grilla marsmellows eller nåt sånt! Mys dag.
Vad händer natt då??? Jo vi åker till Turkiet. Fan vad efterlängtat. Tyvärr är jag riktigt flygrädd.. Men får försöka ta lgunande eller nåt, hehe.

Igår

PACKA!

Kärlek är ett verb

Kom hem halv 1.. Var med Jack och Joshi.. Knasig kväll, men aaalltid lika mysigt att vara med dom! Ville bara säga godnatt till er!
Puss


Haninge, utan dig

Kom precis hem från Haninge centrum, mamma och jag har köpt nya skor och böcker WIE :) Pappa var med också!
Men aani, idag blir nog en chill dag. ska börja städa i mitt rum och börja packa lite inför Turkiet.
Men jag behöver få tag på Paula, så om du ser detta skulle du kunna svara i din telefon eller smsa mig eller något sånt?
Puss

fina visst?

böckerna *blink*

Jag trodde för mycket

Pontus älskling. Det var du och jag. Det var vi två. Ingenting kunde komma emellan oss. Men månaderna gick och allting förändrades. Vi bestämde för mycket, men ord är så lätta att säga eller hur?
Vi började glida ifrån varandra, vi försvann men ändå var vi kvar. Vi visste att vi älskade varandra, mer behövdes väl inte? Trodde vi ja... Men det funkade inte att bara go with the flow och "veta" att vi skulle hitta tillbaka. Jag har hamnat i ett mörkt rum med dig och vet inte om jag ska gå mot ljuset eller stå kvar. vi kämpade tillsammans för att kunna ha det underbart. Men det går inte när jag inte får se dig, det går inte när jag inte får bokstavligen känna din kärlek. För höra fick jag, hela tiden, ofta iallafall.
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, och jag vet att jag finns långt där inne.

Give me a sign

Sov hemma hos Fanny igår, så vaknade där imorse, åt frukost och sen drog vi, hennes mamma och lille bror till centrum. Vi fikade lite snabbt sen träffade Fanny min mamma och pappa. Dom köpte ett par nya mjukisar till mig sen åkte alla sötnosar hem till mig. Vi åt litemat och sen klippte mamma Fanny, lite topparna sådär lagom till Turkiet *Blink*
Aja nu ska snart Emelie (mammas kompis) komma hit och äta middag med mig mamma och pappa. Kult kult.. Pappa ska grilla i detta väder, undrar verkligen hur det kommer gå..
Hör av mig senare ♥

längtar verkligen! 3 dagar kvar ♥

Sickla köpcentrum

Vaknade vid 10 typ av att jag var blodig.. hehe.. näsblod. Fresh right? Sen åt ja frulle, och pratade med Fanny i tele ett tag. Hon och hennes mamma ska hämta upp mig för vi ska åka till Sickla. Ska köpa ett par nya hörlurar!! YeY!
Aani, ska väl förösöka göra mig lite fin...
Puss

börjar fan få långt hår

Cant you hear that bombombombom, super bass


Thank you, more please

Shit, har varit hemma EXAKT hela dagen och har inte bloggat ett ända inlägg? Knas.. yää :)
Just nu ligger jag i sängen, är glad, ledsen, arg, nervös och uppspelt... Spritt humör här! Jag lyssnar på musik och bara tar det lugnt, hade tänkt att stänga av datan om några minuter. Men ville bara slänga in ett litet inlägg så ni vet att jag lever liksom och jag ville säga att jag såg American History X ikväll. Så bra film! Vad tycker ni om den?


Ni som inte har sätt den, ni borde verkligen se den direkt imorgon. Den är värd att se. Man får en helt annan bild av exakt allting..

Let me go

I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down,
I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you're controlling me
Release me ♥

 


Äkta kärlek tar aldrig slut



Jag är tacksam ♥

kan man ha tråkigare?

Sitter i min säng, som jag har gjort sen Fanny drog. Chilli ligger bredvid mig... Aa det är i stort sätt det som händer. jag ska nog sätta igång min phone och ringa pappa, vill hyra film och äta popcorn och dricka chailatte♥ eller något.
ÅH.. Fan vilken jobbig dag. Vill bara bort från detta land!

skolavslutningen

avslutning, jag Chama och Varissa

Jag

wiiie

bikini

Glömde visa min nya bikini!! Älskar färgen grovt mycket.

Okejokej, innan ni dömer! Aa jag kan erkänna att jag tycker det är kanske lite bart att lägga upp en bild på internet i bikini. Men att vissa tycker det är slampigt osv, nja... Bara lite annorlunda kanske vad vet jag. Och jag har inte den perfekta kroppen någonstans, så det är inte den jag vill visa upp. jag vill inte heller fisa upp tuttar eller någonting sånt :) Vill visa min bikini! Så kommentera vad ni vill, men aa... hehe :D

ALLA KILLAR DÄR UTE

Är detta snyggt?


aha

Idag vaknade jag av att Chilli och mamma låg i min säng :P mys.. Sen åkte jag till tandläkaren, fick en sak, sen vidare in till stan för att äta med pappa. Jag tror att under den tiden sa jag kanske 10 meningar.. Vad är det med mig? Hatar såna här dagar, jag stör mig på allt.. Ler inte, pratar lågt, känner mig värdelös osv och allting går fel..? Jesus..
Hoppas att jag är ensam om att ha såna här dagar, för det är inte kul!
Sen efter det satt jag ensam i två timmar i centrum.. Sen åkte jag bussen hem, som fanny hoppade på. Nu r vi hemma hos mig, hon duschar och jag tror att jag ska sörja lite till med en chailatte.
Tycker synd om Fanny som måste stå ut med mig.
Puss

outfit..

.

Min dag har varit jättebra. Men är inte på bästa humöret just nu.
Hör av mig imorgon,
Puss

skitgammal bild

Sista dagen innan skolavslutningen

HAHA, fan vilken najs dag jag dör! Jag vaknade klockan nio ungefär, skulle ta bussen som gick 9.15. Snacka om snabb brud? Och jaaaaaaa, jag fick på mig kläder :)
Sen när jag kom till skolan hade vi idrott i ungefär två timmar, vilken idrott tror ni det var? Jo det jag levde för för typ ett år sen! Gymnastik! Fan vad grymt!! Iallafall, sen slutade vi skolan. Då åkte jag och Fanny till Stan och shoppade, bilder kommer imorgon :) Sen fick jag träffa min syster också, kärlek till dig. Sen åkte jag och Fanny hem till henne, där vi käkade nudlar och bytte om till mjukis kläder! Och sen satt vi på gårn till klockan 10 typ!! Åh det har varit en sån underbar dag. Allt har varit bra fan! Varit glad hela tiden :) Hoppas ni har haft en lika underbar dag.
Puss

förberedelser för imorgon ;)

slagga nu darlings

Ska sova nu
puss

gammal

min underbara dag

Började i skolan klockan 10 på morgonen. Vi städade våra skåp och var tvunga att stanna till lunch, sen fick vi sluta (?) Då åkte jag och Fanny till donken och sen drog vi till vallen med victor, anwar, fredrik och lukas typ :p trevligt folk det där :)
Efter det, hade vi redovisning för alla föräldrar i våran klass (pinsamt) så vi var i skolan igen klockan 17. Allting gick bra osv, sen gick jag, mamma, fanny och hennes mamma johanna till H&M och jag fick en y bikini underdel :D
Aja nu ska jag försöka sova lite :)
Puss


idag

fucking shit things

Om du älskar två personer, välj den andra du älskar. För om du verkligen älskade den första, så skulle du aldrig fallit för den andra.

gammal bild när mitt liv krätsade runt dig. Jag smsade dig just på denna bild älskling. Men nu är det slut. Tills våra liv leder oss till varandra. För som jag sagt i över ett år. Du är min livs kärlek. Jag älskar dig och ska tillbringa mitt äldre liv med dig.

Nu blir det sova för mig!

Jag ligger i sängen. Min arm har somnat, ligger med datan neranför sängen medan jag ligger på mage ovanpå sängen och bloggar... hihi :D Så känner mig lite som en padda.. eller nåt sånt, ja:)
Sen lyssnar jag ju på musik också, om vanligt :P Och så har jag precis snackat men en sjukt fin kille ;)
Puss

idag

Firande hit och dit

Idag blev jag lite mer firad av släkten. Farfar, min låtsas farmor, Evelina, min bror, min farbror och hans fru och min faster. Sen mamma och pappa såklart. Men min Gudmor och min kusin ska komma imorgon, och hoppas på att min syster kommer imorgon också!! :)
Men grejen är den, jag älskar födelsedagar.. Men blir deprimeraad efter.. Jag vet inte riktgit varför, men antar att det är för att jag är så äckligt rädd för döden :/ Så att veta att man kommer ett år närmare sin egen grav... Får gåshud alltså! Jaja...
Det var kul iaf, och efter alla åkte, vid ungefär halv 10, satte mamma jag och pappa på en film :) Convicted, en rekomenderad film av mig om man gillar lite spänning och drama!

från det där vraket

till det där :) tänk vad kläder och smink kan göra!
Puss ♥

just do it

det är omöjligt, sa mitt tvivel.
det är farligt, sa mitt förnuft.
det är onödigt, sa mitt förnuft.
pröva ändå, viskade mitt hjärta.
det värsta som kan hända är att du varit lycklig i onödan.

outfit för dagen.

fredag ska vara en fri-dag visst?

Idag var jag "hemma" från skolan.. Kände mig dålig igår, men idag vare as bra. Tränade klockan 9 på morgnen, sen åkte jag och mamma hem och träffade min brors nya hund och lite sånt. Sen åkte vi och köptee lunch och åkte till Flaten badet med Emelie (mammas kompis) och Felicia (Emelies kompis) Vet ni hur nice det var där eller? Så jävla skönt att sola och bada. Känns som att när man badar så försvinner alla problem. Så det var skönt och fick lite färg på mig ;)
Nu är jag hemma iaf, har solat lite till med mamma och köpt coola och glass. En underbar dag helt enkelt!!




hat

jag hatar mig själv och mina beslut, mina tankar, min röst, min stil, mitt hår, mina ben, min mage, mina armar, mina fingrar, mitt rum, mina ögon, mitt hjärta...
hjälp mig.
puss och hej leverpastejj

svar

E om "there you go!" -
hur gammal är din bästa vän ? när är du född:p?
svaragärna i ett lnlägg i din blogg


Absolut kan jag svara i ett inlägg :) Som läget är just nu så tycker jag inte man kan ha en bästa vän. Men det skulle nog vara Fanny som är min bästa vän, och Paula är mer som typ en syster för mig. Det bara är så liksom. Även om jag och Paula bråkar, hoppas jag att hon vet att jag kommer stå vid hennes sida. Och jag aldrig skulle låta något hända henne.
Fanny hon är där i vått och torrt. Hon och jag har ju varit väldigt mycket fram och tillbaka, jag kan erkänna att jag kallat henne för saker, varit väldigt otrevlig mot henne när vi inte riktigt hade våran bästa tid mot varandra. Men jag kommer alltid älska henne.
Jag är född 1997-06-08, så jag fyller faktiskt år idag :D
Hoppas det dög,
Puss

there you go!


sjukt otroligt stolt hihi

Fan vilken underbar dag!

Vaknade och drog till tandläkaren, ska få en fucking 'skena' som jag ska sova med ibland -.-' för att jag gnisslar tänder. aja :D Sen åkte vi till polishuset för jag ska fixa nytt pass. Sen käkade vi as god lunch och sen drog jag och mamma och tränade!? Ingen skola för mig!! hihi... (a) Och gissa vad jag har fått in i mitt rum? Min nya säng ♥ Hur najs? Ska visa er snart! Men ni får ha en så jävla bra fortsatt kväll/natt. Jag fyller år om 1 timme!
PUSS

störredel av dagens outfit

lunch!

kvällens firande för den nya sängen! undrar vem som blir den första att komma som gäst i min sänng ;)


sussa gott

Nu tänkte jag sluta ögonen. Fick en tidig födelsedags present idag! visar er imorgon.
Puss

solning!

Så vaknade man upp idag igen då

Idag vaknade jag av att pappa skulle ut och åka motorcykel UTAN MIG och att mamma pratade med min kusins mamma om Turkiet! Fyfan vad härligt. Och om jag inte har fel, så ska Fanny följa med i år igen. Paua kunde ju inte :( :( Så det var lite synd, men det ska bli kul att både Alex OCH Fanny följer med i år igen. Nästan så att ödet bestämmer typ eller nåt :S vettefan. Men nånting jag vet är att det kommer bli väldans kul plus att jag har ett myggbätt på hakan ifall att någon undrade liksom =)

Aamen hörrninini nu ska jag nog dra mig ut i solen och schteka!
Puss

Läskigt sant

Läste mitt horoskop;
Låt inte din svartsjuka vara orsaken till en sönderfallande relation. Ta dig tid att göra fysiska förbättringar som kommer att förbättra ditt utseende. Du kommer att ha några problem att få saker att falla på plats.

Jag är skit kär i en kille som snackar med en annan tjej. Och jag är jättesvartsjuk när jag ser henne, jag vill typ skrika på henne, men hon vet ju förmodligen ingenting. Och om jag är svartsjuk och blir sur på honom, kommer jag förlora honom. Men jag tänkte att ÄH skirsamma, jag väntar och tar tid med mig själv. Jag tittade mig i spegeln. Såg att allting var bara skit, så jag färgade håret blond och tog piercing och började träna. Men kommer det hjälpa?

jahaja


Haha....

Jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag

HAHAHa. Nä, det måste det inte alls :D
Hej jag heter Linn Nordgren Eriksson och jag är fett random och rolig! Nä men seriöst nu, så sov Fanny här igår! Det var skit trevligt, vi båda var riktigt trötta. Men på kvällen blev det lite körigt... Fanny tappade sin mobil :O Men den är hittad nu! (y) Ibland har man tur i oturen!Men under den tiden som vi "letade" efter den, skulle vi varit med Jack och några :) Men vi var med dom ett litet tag ♥ Finaste killarna!
Fanny åkte för en timme sen ungefär, och jag sitter och dunkar musik och sjunger ;D Idag ska min brors flickvän och hennes föräldrar komma hem till oss på grillkväll. Mysigt viiisst? Sen ska jag träffa Jack I belive, vi får se om vi drar ut och träffar Fanny och dom :)
Ni får ha det så himla bra älsklingar!

Mamma, jag och min syster Julia.
Saknar och älskar er ♥

just nu bitches



farfar, grattis grattis!

Idag ska vi fira farfar som sagt.. Så hela tjocka släkten kommer. Då måste man ju vara lite fin klädd, och det är alltid kul. Farfar och hans fru Barbro om precis inför dörren och ska välkomna allt annat folk som kommer oom en timme ungefär.
Puss


förlåt, jag skäms

Hihi, jag har inte bloggat sen i... måndags? tisdags? aja :D
I'm back on track, tyvärr har inte speciellt mycket hänt på dessa dagar. Jag har varit ute på kvällarna. Igår var jag med Fanny, Jack och "Joshi", vi lodade runt sen satte vi oss på en kontainer och snackade om allt möjligt! Det var skit mysigt, älskar dom killarna, så jäkla fina båda två! Puss på dom :D
Aja, IDAG VAR DET FANNYS FÖDELSE DAG!! GRATTIS GUMMAN. Vi (jag, felicia, julia och empa) firade henne inne i stan. vi försökte hitta en uteservering i typ några timmar. Sen fick det bli något litet café ungefr vid kulturhuset eller vaan det heter :)
Sen åkte jag, Felicia och Fanny till Nacka forum, hon köpte ett par skor för presentkortet på NewYorker som hon fick.
Sen åkte jag och Fanny runt och hade typ nada att göra på kvällen, så vi träffade Jack och Joshi igen :)

Vad händer imorgon då... Jo min familj ska ha massa gäster hos oss, för farfar fyllde 80 år i... torsdags! Grattis ♥
Men jag updaterar imorgon.
Puss


ny tröja!

bild från i onsdags tror jag nog

samma dag typ

sammadaaaag

blond tjej igen!! blev det i torsdagggggs

födelsedags-barnet ;)

outfit idag

RSS 2.0