vad fan gör man liksom?


Okej... Denna flicka är 97a, och jag vet att dom flesta kanske sitter och ASGARVAR just nu. Det är ju sjukt kul, det tycker jag också. Men alla såg den här videon i hennes skola. Hemskt va? Att alla kanske går efter en och sjunger låten eller kanske härmar henne? Hon har typ inte varit i skolan på rätt länge. Och vem fan vet vad hon gör hemma nu? Fler videor? eller kanske faktiskt funderar på självmord.
Klart att det är hennes fel lite, för hon har ändå sminkat sig, satt på sig "kläder" och gjort videon. Men enligt någon så var det tydligen en annan som typ hade lagt in videon på skämt eller något sånt och sen tagit bort. Men att en annan i skolan hade en kopia och nu ligger denna video ute på nätet... Hur kul är det för henne på en skale 1 till 10?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Videon är typ borttagen men vad var det det handla om? xD

2011-04-29 @ 21:38:51
Postat av: Paula

har pratat med tjejen och det var på driv hennes kompis satt tydligen på sängen bredvid när hon "dansade" och sen hade en kille fått tag i videon och lagt ut den, fast hon bara drev och hon mådde tydligen jättedåligt sa hon :p snacka med henne på facebook haha

2011-04-30 @ 00:42:20
URL: http://paulakahn.blogg.se/
Postat av: M

Haha jag vet vem som la ut den och allt -.-

2011-05-01 @ 00:45:25
Postat av: Linn

Det var en tjej som typ bara hade linne och string på sig, och hon satt ppå golvet och typ "dansade" till S&M - Rihanna. Och hon var typ sminkad som en fjorre osv osv.

Men aa jag vet Paula, men grejen är att hon säger olika till alla :( tycker fett synd om henne.

2011-05-01 @ 12:09:35
URL: http://baralinzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0