viktigt!

Det ni tror är kanske en ljusklump, eller nån form av reflektion från blixten. Är egentligen andar som flyger runt omkring er. Dom trivs mest bland ungdomar.


Vad är en orb? En orb är en energi/ande från en annan frekvens/dimension. De är livsformer som kan vara den mänskliga själen eller kvarvarande energi från de som dött och lämnat sin fysiska kropp här på jorden. Andar föredrar ofta att gestalta sig i form av en orb för att det tar mindre energi än ifall anden skulle gestalta sig som en avbild av sitt gamla jag. Ju mindre orb, desto mindre energi.
 
Vårt öga ser inte på samma sätt som en kamera. Ögat uppfattar ofta en orb som en ljusglimt eller en blixt, medan en kamera fångar en tydligare bild av den andliga entiteten. Det har främst att göra med hur en kameralins är konstruerad gentemot hur vårt öga fungerar. Katter och hundar har ofta lättare än människor att uppfatta dessa fenomen. Orber kan se ut på olika sätt t.ex. som ljusklot (energiklot), långa spiraler, molnliknande, rök och som ljusmaskar. När man förstorar upp ett fotografi som man fått med ett energiklot på, kan man se att det består av små ljusklot i spiralformationer. De kan synas som ljus som flyter genom luften, som såpbubblor eller starka ljusstreck.



;O

Kommentarer
Postat av: Mickis

okej, jag fattar, fy fan vad hemnskt.

Hoppas att allt ordnade upp sig och att du kommer till hallen snart :) <33

2010-09-05 @ 19:24:48
URL: http://mickislife.webblogg.se/
Postat av: becka

scary.se haha :D <3

2010-09-06 @ 21:59:07
URL: http://isaobecka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0